Ministrul muncii, Paul Pacuraru, a declarat ca nu are de gand sa introduca in nomenclatorul meseriilor si profesia de actor porno: “Pentru trei panarame, nu schimb legea” (Click).

Seicul Muhammad Munajid ii declara razboi lui Mickey Mouse si militeaza pentru „uciderea“ acestuia: "Soarecele este unul dintre soldatii Satanei, care il si controleaza (...) Daca un soarece cade intr-un bol cu mancare solida, trebuie sa aruncati soarecele precum si bucatile de mancare atinse de el, iar daca mancarea este lichida, trebuie sa o aruncati cu totul, deoarece soarecele este un animal impur“, a explicat acesta. „Legea islamica spune ca soarecele este o creatura respingatoare si care corupe. Cu ce ochi credeti ca vad astazi copiii soarecii, dupa «Tom si Jerry?»“, a intrebat, indignat, clericul. El a recunoscut ca Mickey Mouse a devenit un personaj extraordinar, chiar daca, potrivit legii islamice, el trebuie „ucis in toate cazurile“(EvZ).

Ashley Massaro, fosta dama de companie, actuala luptatoare de wrestling: „Astazi la Hollywood cine nu are o caseta cu o scena de sex pe internet nu reprezinta nimic, esti un nimeni, un necunoscut!" (Atac).

Jenna Jameson: "Daca ar trebui sa fac sex cu un animal, as alege un leu. Imi place la nebunie, pentru ca este mare, puternic si masiv" (Libertatea).

Preotul Gheorghe Nemes, catre o femeie care i-a blocat masina: "Dau cu masina in tine, maturatoarea dracului! Nu ti-e rusine sa stai aici, tu, care nu platesti un leu la biserica? O ateista, ma! Diavolo! Escroaca ce esti! Curva ce esti!" (Libertatea).