Unui senator i-a aparut mobilul la matrimoniale. Viata senatorului PSD de Prahova, Daniel Savu, s-a transformat intr-un calvar dupa ce numarul sau de telefon mobil a aparut, misterios, la sectiunea matrimoniale dintr-un ziar de anunturi, alaturi de numele Mirela. Nu trece o zi fara sa fie sunat de diverse persoane care ii cer o partida de masaj erotic si tot felul de alte prestari sexuale. Amatorii de senzatii tari, cel mai probabil clientii unei prostituate de lux din Capitala, o solicita in mod frecvent pe "focoasa Mirela". "Ma suna si la miezul noptii, de pe numere ascunse, cand sunt acasa cu sotia", a marturisit Savu, potrivit Cancan.

Arestat pentru ca a vorbit 27 de ore la linia fierbinte si nu a putut plati factura de 7.600 de euro. Politistii germani au arestat un oaspete al unui hotel, dupa ce acesta a vorbit 27 de ore fara intrerupere la linia erotica si a reusit sa datoreze impresionanta suma de 7.600 de euro. Anthony Mueller, in varsta de 22 de ani a recunoscut ca si-a petrecut mai mult de o zi vorbind la telefon din camera sa de hotel din Leverkusen, vestul Germaniei. "Stateam in camera mea in toiul noptii, brusc m-am excitat, asa ca am sunat la linia fierbinte. Am pierdut notiunea timpului, parca eram intr-un film. Ma simteam ca un iepure energizat", a povestit Mueller, potrivit Romantica.

Sotia premierului se uita dupa fundurile barbatilor. Eforturile fotomodelului Naomi Campbel de a organiza o seara caritabila cu ocazia Saptamanii Modei Londoneze au fost incununate de succes. In vreme ce pe podium au defilat cele mai apreciate modele din lume, in sala s-au aflat spectatori dintre cei mai distinsi. Printre acestia s-a numarat si Sarah, sotia primului-ministru britanic Gordon Brown. Imbracata intr-o rochie rosu aprins, aceasta a reusit sa atraga toate privirile, mai ales ca s-a aflat in primul rand si a urmarit extaziata tot ce se petrecea pe podium, sustine Cancan.

101 lucruri pe care nu merita sa le faci. Sa nu fim complet cinstiti cu prietena sau sotia, sa nu ne tatuam si sa nu alergam in vreun maraton. Acestea sunt sfaturile pe care le da oamenilor britanicul Richard Wilson, producator TV, intr-un „ghid antituristic“ intitulat „Nu pot fi pacalit: 101 lucruri pe care sa nu le faci pana mori“, scrie EvZ.

Ii cere primarului lege pentru sex in grup. O ieseanca in varsta de 35 de ani i-a trimis primarului Gheorghe Nichita o petitie in care ii cere, serioasa, sa propuna o lege favorabila sexului in grup. Prin aceasta petitie, femeia il roaga, cu insistenta, pe edilul Iasiului sa legifereze o practica sexuala care i se pare foarte normala, mai ales daca "activitatea se desfasoara cu persoane cunoscute", informeaza Cancan.

7.000.000 $ intretinerea la castel. Ceea ce trebuia sa fie o mostenire de vis s-a transformat intr-un cosmar... costisitor. Un cunoscut lord din Marea Britanie, Peregrine Andrew Mornington Cavendish, a primit o mostenire fabuloasa, castelul familiei sale. Acesta e cu adevarat ca-n povesti: 30 de camere pline de mobila veche si candelabre scumpe, dar si un parc de 42 de hectare. Intretinerea il costa sapte milioane de dolari pe an, relateaza Libertatea.

Michelle Obama, cu sanii goi. Sotia candidatului democrat la alegerile prezidentiale din SUA, Barack Obama, a devenit sursa de inspiratie a unui controversat sculptor american, Daniel Edwards. Acesta a scos pe piata un bust care o prezinta pe Michelle Obama intr-o ipostaza nu prea placuta, cu sanii goi, cu steagul american pe piept si cu o coafura in stil afro. Sculptura a fost viu criticata, fiind considerata indecenta. Edward nu este la prima opera controversata, in trecut el realizand sculpturi cu Britney Spears, Paris Hilton, Hillary Clinton si Fidel Castro in ipostaze indecente, scrie Cancan.

Primesc bautura gratis daca isi dau jos chilotii. Un bar din Australia ofera bautura gratis femeilor care sunt dispuse sa renunte la lenjeria intima. Patronii Saint Hotel din Melbourne le incita pe cliente sa se dezbrace de chiloti si sa ii arunce de cealalta parte a barului contra a 50 de dolari pentru bautura. Ideea a fost criticata dur de organizatiile pentru protectia femeilor, care sunt de parere ca persoanele de sex feminin sunt folosite pentru amuzamentul barbatilor, relateaza Cancan.