Gicu Coada despre Gigi Becali: 'Ii placea sa petreaca, sa se simta bine si sa cheltuiasca bani. Nu se lua de el nici Militia, nici Securitatea, pentru ca toata lumea stia ca este baiatul lui nea Tase, de la care cumparau branza, iaurt si miei. Stia sa se distreze si isi dorea sa fie cel mai cel. Din acest motiv si-a si cumparat Maybach-ul si Palatul, ca sa aiba masina si casa mai mari si mai valoroase decat ale varului sau, cu care s-a aflat in competitie tot timpul" (Libertatea).

Gigi Becali isi aminteste de ziua in care, dupa ce adunase bani de la mai multe angrouri pe care le aprovizionase cu haine aduse de la turci, a venit acasa cu o basculanta de bancnote: "Pentru ca nu aveam unde sa bag toti banii, i-am descarcat in curte. Apoi m-am dus in casa, am luat o folie de celofan si i-am acoperit, pentru ca imi era teama sa nu ploua peste noapte si sa-i ude. Cred ca in total, transformati in valuta, erau acolo 1.000.000 de dolari" (Libertatea).

Iubita din tinerete a lui John McCain: "Pot sa va spun ca John saruta bine si ma bombarda cu zeci de scrisori siropoase" (Cancan).

Paris Hilton: “E bine ca paparazzi sa mearga la o conferinta de presa sau la un eveniment monden. Dar nu sa te urmareasca în fiecare zi, când mergi la cumparaturi, la solar sau când iei masa în oras, cu familia. Uneori sunt 50 sau 100 de fotografi. Sunt ca sobolanii. Toate masinile mele sunt zgâriate. Se urca pe automobil si îndoaie caroseria (...) Am fost celebra de când m-am nascut. Unele vedete uita de unde au plecat si se ascund. Eu nu am sa fac asta" (Gardianul).