Sexy-braileanca a facut topul VIP-urilor care i-au trecut prin pat. Femeia care a facut sex cu 1.000 de barbati a acceptat, in exculsivitate pentru Click!, sa dezvaluie ce vedete au intrat in patul ei si cum au prestat acestea. Experimentata Florina a facut si un top al acestora, iar primul clasat este Banel Nicolita, care are un penis de 25 de cm. Acesta este urmat indeaproape de Fizz, cu 24 de cm. Florin Salam are 15-16 cm, iar Liviu Guta doar 15 cm.

Isi cheama fanii goi la concert. Trupa rock "El canto del Loco", din Spania, va oferi un concert gratuit pentru fani, singura conditie pe care acestia trebuie s-o indeplineasca fiind sa participe goi la spectacol, anunta Cancan. Membrii formatiei vor sa foloseasca imaginile din timpul acestui inedit concert pentru a ilustra noul lor album. "Spectatorii trebuie sa aiba peste 18 ani, pentru ca nu vrem sa avem probleme. Oricum, nu va fi nimic vulgar, ci ceva iesit din comun.

Sarah Palin a ajuns in lanul de porumb. Sarah Palin, candidatul Partidului Republican la functia de vicepresedinte al Statelor Unite, a ajuns in lanul de porumb. Nu in persoana, ci intruchipata de un desen urias, realizat de un fermier din Ohio. Cu ajutorul unui tractor, timp de sase ore, acesta si-a decorat lanul de porumb dupa chipul si infatisarea guvernatoarei de Alaska. El a reprodus constiincios fiecare detaliu: i-a facut binecunoscuta coafura, cu care aceasta apare in public, si n-a uitat nici de ochelari, scrie Romantica.

Aeroporturile vor fi dotate cu scanere de „citit” ganduri. Americanii pregatesc cel mai nou sistem de securitate care ar putea sa le dezvaluie serviciilor de paza din aeroporturi, dar si de la stadioane sau magazine persoanele care au intentii criminale. Chiar daca pare de domeniul stiintifico-fantastic, expertii sustin ca noul scaner, pe care l-au creat, poate citi gandurile si va fi urmatorul pas in lupta impotriva terorismului, relateaza Gandul.

Omul racheta a zburat din Franta in Anglia. Pilotul elvetian Yves Rossy, supranumit “FusionMan”, a reusit in tentativa sa de zbor intre Calais (Franta) si Dover (Anglia) cu o aripa din carbon dotata cu patru reactoare fixata pe spatele sau. Lansat dintr-un avion la circa 2.500 de metri deasupra localitatii Calais, cu aripa sa desfasurata pe spate, “FusionMan” a strabatut cei circa 35 de kilometri in 10 minute, relateaza Click.

Credinta si persoanele dragi te scapa de durere. Potrivit unui nou studiu realizat de universitatea britanica Oxford, credinta ne ajuta sa scapam de durere. 12 atei si 12 credinciosi catolici au fost supusi unor socuri electrice in timp ce priveau o icoana si trebuiau sa se roage. Se pare ca persoanele care credeau in Dumnezeu au inceput sa se roage si priveau cu mai mult interes icoana, reusind astfel sa blocheze partea din creier care proceseaza senzatia de durere, relateaza Libertatea.

Este alergica la secolul 21. Boala ii provoaca dureri de cap si de stomac, insomnie si chiar paralizie temporara ori de cate ori se afla in preajma aparatelor de uz casnic. Desi pare greu de crezut, britanica Lesley Moylette, in varsta de 47 de ani, nu are acasa niciun aparat electronic sau electrocasnic. Motivul nu este o situatie financiara precara, cum ar putea parea la prima vedere, ci faptul ca femeia sufera de o afectiune extrem de rara, numita electrosensibilitate, scrie Cancan.

Prostituatele din Italia se vor imbraca in calugarite in semn de protest. Damele de companie din Italia carora li s-a interzis prin lege sa se mai imbrace sumar in timpul zilei au decis sa se imbrace in calugarite - in semn de protest impotriva noii legi. "Ne vom costuma in calugarite pentru ca politia sa le aresteze pe fetele imbracate sumar din jurul discotecilor si pe acele femei cu decolteul la vedere", a declarat Pia Covre, membra a Comitetului care lupta pentru drepturile prostituatelor din Italia, potrivit Romantica.

Hot profesionist la 8 ani. La 8 ani, un copil este dat in urmarire generala in Marea Britanie, pentru furt. Baiatul a fost surprins de camerele de supraveghere cum a furat aproape o mie de lire, in cateva secunde. Incidentul a avut loc in august, intr-un magazin de articole pentru copii, din Witham, langa Londra. Baietelul de opt ani este considerat responsabil si de furtul a 400 de lire dintr-un restaurant, scrie Click.

Au mai multe sex-shopuri decat supermarketuri. Statul Queensland din Australia are 180 de sex-shopuri, cu 25 mai multe decat numarul supermarketurilor. Aceasta statistica alarmanta a pus autoritatile pe jar, guvernul planuind sa instaureze legi mai dure pentru proprietarii de sex-shopuri, noteaza Cancan.