Mircea Dinescu l-a sfatuit pe Tariceanu: “Bre, trebuia sa desurubezi ceva de la elicopterul ala cu Adomnitei, asa ceva nu se face, schimba-l, bre, ca asteapta lumea un sacrificiu, ceva. Arunca-l peste bord! Demite-l, batrane, da poporului un cap al lui Motoc. Caline, asculta aici, asta trebuie sa faci acuma!”. (Cotidianul)

Seful de campanie al PNG, Viorel Tudorache: "Eu am o strategie foarte dura, fiecare trebuie sa aduca cate 10.000 de poze cu oamenii pe care i-a convins sa voteze, sa vad ca chiar face campanie, nu sta la televizor si da din gura! Trebuie sa-mi trimita la centru poze cu toti oamenii si numere de telefon sa-i sun eu pe oamenii astia, sa vad ca exista! Si pentru sectiile de vot am o strategie tare, sa nu ne mai fure! Cine scoate sectia de vot pe primul loc (voturi favorabile PNG - n.n.) are de la mine 5.000 de euro, impozabili“. (Cotidianul)

Traian Basescu despre noul ministru al educatiei Anton Anton: „Sunteti al patrulea ministru al educatiei. Sper sa fiti si ultimul din aceasta legislatura“. (Evenimentul Zilei)

Gigi Becali: „Pe noi, astia bogati, n-are cum sa ne afecteze criza, dar oamenii saraci o simt cand se duc la piata”. Intrebat cat cheltuieste familia sa lunar pe diverse facturi (energie electrica, telefon, intretinere), Becali a recunoscut ca habar n-are: „Credeti ca eu ma ocup cu fleacuri de-astea? Astea sunt mizilicuri pentru mine. Ce inseamna pentru mine cateva sute de euro?”. ( Gandul)