Promovare ciudata. Heather Mills crede ca inghetata si in general deserturile ar trebui facute din lapte uman, provenit de la femeile care alapteaza, anunta presa britanica. Fosta sotie a cantaretului Paul McCartney sustine o campanie lansata de organizatia PETA, prin care se incearca inlocuirea laptelui de vaca, afirma Curentul.

Record: s-au uitat la 57 de filme consecutiv timp de 123 de ore. Un canadian si o nemtoiaca au reusit sa reziste timp de 123 de ore in fata unui televizor aflat intr-o casa de sticla, vizionand 57 de filme. Suresh Joachim din Toronto si Caludia Wavra din Germania si-au inceput experimentul cu filmul Iron Man pe 2 octombrie impreuna cu alti 6 dornici de doborat recorduri. Dupa 72 de ore au ramas doar cei doi. Competitia s-a incheiat cu celebrul "Thelma si Louise", pe 7 octombrie la 3.10 pm, scrie Romantica.

Canabisul este mai putin daunator decat alcoolul sau tutunul. Consumul de canabis este mai putin daunator decat cel de alcool sau de tutun, potrivit unui raport al Fundatiei Beckley, preluat de presa americana. "Desi canabisul are un impact negativ asupra sanatatii organismului, dar si asupra sanatatii mintale, el este cu mult mai putin daunator decat alcoolul sau tutunul. De-a lungul timpului, doar doua decese pot fi atribuite consumului de canabis in lume, in timp ce alcoolul si tutunul cauzeaza 150.000 de decese pe an numai in Marea Britanie", subliniaza raportul fundatiei britanice. Potrivit raportului, daunele asociate cu consumul de canabis sunt, in principal, de natura sociala si reprezinta rezultatul interzicerii acestuia, scrie Romantica.

La 84 de ani, satisface 86 de femei. Muhammadu Bello Masaba, un nigerian de 84 de ani, da multa bataie de cap justitiei din orasul Minna, din cauza faptului ca e casatorit cu 86 de femei, in timp ce legea ii permite sa fie insurat simultan doar cu patru. Desi initial a fost de acord sa divorteze de 82 dintre ele, Masaba s-a razgandit. Judecatorii tribunalului din Minna, satui de povestea batranului, au ho­tarat sa trimita dosarul acestuia la Inalta Curte de Justitie nigeriana, scrie Libertatea.

Maimuta karateca. Yachan, o maimuta din Tokyo, este detinatoarea centurii negre la acest sport si e considerata un expert in arte martiale. Yachan, a devenit o adevarata vedeta in Japonia, dupa ce a castigat centura neagra la karate. Antrenata temeinic de proprietarul ei, primata este capabila sa isi loveasca adversarul cu precizie si sa sparga panouri din lemn, scrie Cancan.

Gol la palatul regal. Un barbat britanic al carui nume nu a fost dat publicitatii a fost retinut de politie pe motiv ca a ofensat pudoarea japoneza. Dornic probabil de senzatii tari, turistul si-a dat jos hainele si s-a aruncat gol-pusca in lacul care inconjoara palatul imperial din Tokyo. Gestul lui temerar a atras atentia a zeci de gura-casca, dar si a cativa politisti, care au incercat sa puna mana pe el. O vreme, britanicul a reusit sa tina la distanta fortele de ordine, improscandu-le cu apa si aruncand cu pietre, si a izbutit chiar sa se urce pe un zid. Dupa o ora de alergatura, amenintari si negocieri, barbatul a fost arestat. Conform unor surse oficiale, in momentul incidentului imparatul Akihito se afla in incinta palatului regal, dar nu se stie daca a vazut ce s-a intamplat pe lac, scrie Cancan.

Uite cum masoara ce au barbatii in pantaloni! Femeia cu 1.000 de barbati ghiceste dimensiunea penisului doar dintr-o atingere. Florina Mihaila, alias Sexy-Braileanca, caci despre ea este vorba, stie ca palma ei masoara 16 centimetri, iar atunci cand isi excita partenerul cu mana, afla exact si marimea “dotarii” acestuia, scrie Click.