• In ziua in care si-a lansat blogul personal, Gigi Becali a recunoscut, nonsalant, ca habar nu are cum sa "umble cu globul":

"Consilierii mei au avut ideea cu globul (n.r. blogul), si eu am zis ca e bine asa. Nici nu stiu ce au scris ei acolo. Ei imi cunosc ideile si probabil ca s-au gandit ca asa ar fi mai bine sa facem. De exemplu, eu cu Dan Voiculescu nu mai am nimic, ei au scris altceva acolo. Eu si uitasem ca-mi fac blog, cand m-au intrebat ziaristii, am zis ca nu e adevarat. Pe urma mi-am adus aminte." (Libertatea)

„Nu scriu eu nimic, ca eu nici nu stiu sa umblu cu asa ceva, altii scriu, dar sunt ideile mele. Eu gandesc si oamenii mei scriu ceea ce gandesc eu, dar mai intai trebuie sa-mi dau acordul”.

Totusi, divergentele intre „ganditor” si „scribi” sunt inevitabile. O formulare pe care Becali nu o agreeaza a aparut deja intr-o postare: „Suna ca dracu”. Ca un crestin patimas, Gigi Becali protesteaza impotriva prezentei Necuratului pe blogul sau:

„De cate ori il pronunti sau il scrii pe dracu’, el isi baga coada, inseamna ca il chemi si el vine. Asa ca daca baietii au scris asa, dracu’ a venit si la mine pe blog. O sa le zic sa taie si asta”. (Gandul)

  • Actrita Carmen Electra le multumeste paparazzilor: "Daca ei nu m-ar fi fotografiat in tot felul de ipostaze nu ajungeam niciodata atat de cunoscuta." (Cancan)
  • "Mondenul" Mihai Bendeac il face praf pe actorul Ioan Isaiu pe blogul sau: "N-ati vazut asa ceva! In distributie e si "omul cu o singura expresie", acest Steven Seagal al amorului ghebos, idolul absolut al gospodinelor nef....e, paros ca un urangutan, Ioan Isaiu! Aplauze!" (Curentul)
  • Cantareata Pink a precizat ca singurul lucru pe care il regreta, de cand a divortat de sotul sau Carey Hart, este penisul acestuia pe care il "adora": "M-am despartit de Carey, cu toate ca inca ne mai iubeam. Sincer imi lipseste penisul lui frumos. Devenisem obsedata de el, pentru ca sotul meu era foarte bun la pat. La un moment dat ne amuzam ca suntem trei in aceasta relatie, eu, Carey si penisul lui." (Cancan)
  • La nici o ora de la pronuntarea sentintei de desfacere a casatoriei, Elan Schwartzenberg a trimis prietenilor sai urmatorul mesaj: “Tinar si nelinistit, milionar excentric, am demonstrat ca fac copii frumosi, proaspat divortat, sufar de singuratate… Astept provincia!” (7Plus)
  • Magda Ciumac face tot ce ii sta in putinta pentru a-l impresiona pe milionarul Calin Fusu: "Afaceristul e exact tipul meu de barbat: brunet, ti­mid, intelectual si cu bani. Imi place foarte mult. Si chiar daca nu o sa castig, nu inseamna ca nu ma pot intalni cu el dupa aceea." (Libertatea)
  • Ileana Badiu, fosta Pescariu, povestind despre celebrele sale accidente: "Am cazut pe scari si de patru ori in canale. Culmea e ca, atunci cand merg pe strada, eu sunt cea care atrage atentia prietenilor la canale si gropi, dar eu insami nu le vad niciodata la timp."  (Cancan)