Nastase si-a pus "mecla" pe orare. Candidat intr-un colegiu din Mizil la alegerile parlamentare, Adrian Nastase apeleaza la metode jalnice in speranta ca oamenii il vor vota pentru a mai obtine un nou mandat de deputat. Copiii din Mizil au primit orare scolare cu semnatura fostului premier si cu o povata: “Cand eram mic, mama mi-a spus ca nu voi ajunge prea departe fara carte. Fara invatatura nu as fi facut multe lucruri in viata si nu i-as fi bucurat pe cei dragi”, scrie Libertatea.

Tantareanu: "O sa ingrop banii in gradina!". Cristian Tantareanu spune ca nu este foarte afectat de criza financiara si ca singura masura de protectie a banilor sai este sa-i scoata din banci si sa-i ingroape in gradina. "Eu acum sunt in Germania, dar cand ma voi intoarce in tara, scot toti banii pe care-i am la banci, inchiriez un camion si-i duc acasa, unde o sa-i ingrop undeva in curte. Asa voi fi sigur ca nu ii pierd", a glumit afaceristul care precizeaza ca nu simte un pericol real pentru investitiile sale, afirma Libertatea.

"Sexul la birou este amuzant". Romancele par deschise in ceea ce priveste sexul la birou, cu o conditie: sa nu fie inselate de propriul lor partener. Cele mai multe doamne reactioneaza cu tact, in legatura cu asemenea situatii, in special intelectualele. Nici nu isi spioneaza partenerul si nici nu ii fac scandal. Desigur, nu inseamna ca nu sunt si femei temperamentale, care reactioneaza prompt la cel mai mic semn ca sunt inselate. Asa ca, barbati, aveti mare grija!, scrie Libertatea.

Colantii - un obiect de vestimentatie care a revolutionat moda - implinesc o jumatate de secol. Acestia sunt inca la moda si este posibil sa apuce si centenarul, scrie Click.

Navigheaza pe chitara. Chitaristul australian Josh Pyke i-a uimit pe toti spectatorii adunati in portul din Sydney cu ambarcatiunea sa in forma de chitara, informeaza Click. Muzicianul si-a comandat nava respectand in cele mai mici detalii dimensiunile chitarii proprii cu care a facut spectacol in intreaga lume. Cantaretul a realizat si un videoclip in care mimeaza cum ca ar canta la uriasa chitara plutitoare.

Prezervativ cu masuratoare. Firma "Curiosite" a creat "Condometric", un obiect de protectie sexuala care este inscriptionat cu o scala gradata in centimetri, astfel incat cel care il foloseste sa poata lua dimensiunea exacta a penisului aflat in erectie. Deocamdata, produsul de protectie sexuala dotat cu masuratoare este comercializat pe internet, insa reprezentantii companiei producatoare intentioneaza sa-l lanseze cat de curand pe piata, in farmacii, scrie Cancan.

A vorbit 133 de ore cu ghicitoarele. Deputatul norvegian Saera Khan, in varsta de 29 de ani, a reusit sa isi distruga credibilitatea si cariera politica, dupa ce s-a aflat ca a folosit liniile telefonice ale parlamentului pentru a suna la prezicatoare. Femeia, care este membra a Partidului Laburist, facuse o adevarata obsesie pentru aflarea viitorului astfel ca, in doar noua luni, a dat 793 de telefoane la cele mai cunoscute ghicitoare din Norvegia. De indata ce administratia parlamentului a realizat ca femeia a stat de vorba, pe banii contribuabililor, peste 133 de ore cu diferite prezicatoare, Khan a fost somata sa isi achite singura facturile, relateaza Cancan.