Cine vrea un sandvis de 1500 de metri? In zilele noastre este ceva normal sa bati recorduri din orice fel de domeniu. Iata ca nici iranienii nu vor sa fie mai prejos si s-au gandit sa realizeze cel mai mare sandvis din lume din delicioasa carne de... strut. Curiosii vor admira sandvisul urias la Festivalul Mancarii ce are loc zilele acestea la Teheran, in parcul Mellat, scrie Libertatea.

Oglinda-oglinjoara, cine este cel mai lenes om din tara? Mai precis din Marea Britanie. Titlul a fost castigat de Kevin Pyle, 35 de ani. Barbatul isi roaga in fiecare dimineata fiul de 18 ani sa il ia cu masina si sa ruleze la pas, ca sa poata astfel sa isi plimbe cainele, fara sa il oboseasca. Lesa animalului este scoasa pe fereastra masinii si astfel patrupedul merge la plimbare in pas cu masina. Castigatorul titlului de „Cel mai lenes om din Marea Britanie” a marturisit ca astfel labradorul lui parcurge sase kilometri pe saptamana, fara ca el sa faca nici cel mai mic efort. „Tatal meu este persoana cea mai lenesa pe care o cunosc. Cand se intoarce de la munca, face un dus si apoi se urca in pat. Ramane astfel intins, uitandu-se la televizor. Chiar isi merita titlul”, a declarat baiatul lui Kevin. Avand in vedere insa ca fiul a venit pe lume cand tatal lui avea 17 ani, sa intelegem de aici ca omul nu a fost la toate lenes, scrie vdtonline.ro.

Ceasul lui Einstein, vandut cu 600.000 de dolari! Un ceas care a apartinut vestitului fizician german Albert Einstein a fost vandut, ieri, cu aproape 600.000 de dolari. Celebra casa Antiquorum din New York a vandut obiectul, pe care a luat 596.000 de dolari. Ceasul este marca Longines, este din aur si a fost fabricat in 1929. Dupa evenimentul asteptat cu emotie deopotriva de admiratorii omului de stiinta si de colectionarii de profil, piesa rara a devenit cel mai scump ceas Longines cumparat vreodata la licitatie, noteaza Libertatea.

Cele mai “infricosatoare” destinatii de Halloween. America ne-a invatat ca exista un 31 octombrie mai special, sarbatoarea de Halloween, scrie Click.ro. Cu eticheta importata, aceasta noapte poate fi serbata cu tot tacamul horror intr-un decor asortat. Iata cu cine au tot votat site-urile de profil, in speta americanii, si unde se pot duce banii cand vine vorba de petrecere fantomatica (ne limitam la granita europeana):Halloween-ul autohton, de Romania – Castelul Bran ocupa locul I (atat in plan european, cat si la nivel mondial!) in preferintele “vanatorilor de fantome” de la Wintersteel. Bineinteles, legendarul conte Dracula bantuie "peretii reci ai cladirii gotice", iar turistul se poate bucura si infiora de experienta "rupta din paginile cartii lui Bram Stoker". Daca asa spun autorii topului... Halloween-ul scotian – Castelul medieval Edinburgh ocupa locul II in Europa, Halloween-ul danez – Castelul Dragsholm Slot din Sealand locul III, Halloween-ul francez – Castelul Brissac, de pe Valea Loairei, ocupa cea de-a patra pozitie, in circuitul de fantome european. Halloween-ul rusesc – Moscova tunelurilor subpamantene este pe locul 5. Nu trebuie ratat apogeul terorii - camera de tortura construita de Ivan cel Groaznic in 1580. O vodka buna trece primejdia rea, nu-i asa?

Soriceii innebuniti dupa surf. Hodel, un baiat de 14 ani din Hawaii, SUA, impatimit al surfului, s-a chinuit saptamani in sir sa ii faca pe cei doi hamsteri, Fin si Tofu, in varsta de un an, sa deprinda sportul lui favorit. Astfel, dupa ce le-a construit o placa speciala de 30 de cm, baiatul a reusit sa ii invete pe prietenii lui necuvantatori sa inoate, sa isi pastreze echilibru pe placa, facandu-i chiar sa infrunte valuri de 1,20 m. Cei doi soricei au devenit adevarate vedete si merg impreuna cu stapanul lor de doua ori pe saptamana sa “calareasca” valurile, informeaza Libertatea.

Secretul sunetului impecabil: boxele de sticla. Poate nu aveti nevoie de boxe noi pentru calculator, dar daca vreti sa faceti senzatie va puteti achizitiona modelul de speakere de sticla GLA-55. Acestea sunt produse de americanii de la Harman Kardon PC si costa 999,99 de dolari, comandate pe amazon.com. Cu un design foarte interesant, speakerele GLA-55 asigura, dupa cum se lauda cei de la Harman, un sunet impecabil, fiind cel mai bun sistem 2.0 creat vreodata, dupa o tehnologie speciala, scrie Click.ro

A spart un magazin pentru a se privi in oglinda! Un american din Alabama, SUA, a fost retinut de autoritati sub acuzatia de furt, dupa ce a intrat prin efractie intr-un salon de infrumusetare. Totusi, dupa ce i-au pus cateva intrebari, politistii au realizat ca, de fapt, Frederic M. Koetter (42 de ani) nu voia sa fure nimic. Imbracat intr-o rochie si cu o peruca blonda, americanul a marturisit ca a intrat in salon pentru a sta cateva minute pe scaunul patroanei si... pentru a se privi in oglinda. Mai mult, se pare ca Frederic si-a ales in mod special si costumatia, pentru a semana cu femeia care detine centrul de infrumusetare, scrie Libertatea.

Si-a filmat tatal in timp ce o viola! La numai 17 ani, o fata din Iasi a suferit o experienta traumatizanta. Frumusetea care a ajutat-o sa devina fotomodel a aruncat-o si intr-un cosmar: de la varsta de 13 ani, Crina Stanciu a fost obligata de tatal ei vitreg sa intretina relatii sexuale cu el. Pentru ca nimeni nu o credea, fata a inregistrat una dintre partidele de sex. Crina Stanciu (17 ani) spune ca a fost abuzata sexual de tatal ei vitreg aproape patru aniCrina Stanciu povesteste ingrozita cum a inceput cosmarul ei. “Cand aveam 13 ani, intr-o seara, tata a trimis-o pe mama la munca in tura de noapte. Am ramas amandoi in casa si inainte de a ne culca, a incuiat usa pentru ca mama sa nu poata intra in casa si atunci a incercat sa intretina relatii sexuale cu mine. Eu am refuzat, dar dupa ce am adormit, m-am trezit dezbracata si cu el peste mine. Atunci nu a reusit sa ma penetreze”, a povestit Crina momentul in care a inceput drama sa. “Tata mi-a spus ca daca ii spun mamei, o sa ajung la casa de copii. Atunci m-am gandit ca a fost si vina mea pentru ca ma imbracam cu pantaloni si rochite scurte. Nu mi-am dat seama ca tatal meu ar putea sa ma priveasca altfel decat pe copilul lui. Imi era scarba de el”, a spus adolescenta , care acum e fotomodel in Iasi, scrie Libertatea.

Un postas, prins purtand o pereche de tanga, furata din corespondenta. Pasiunile ciudate pot avea, uneori, efecte neplacute. Matthew Furness, un postas din Marea Britanie, a ajuns in sala de judecata, dupa ce a fost prins purtand chiloti tanga rosii, furati din pachetele institutiei la care lucra. „Inculpatul lucra ca postas, cand am suspectat ca unele articole au fost furate sau au disparut. Am inceput supravegherea si, din ce am vazut, luase un pachet pe care noi l-am pus, ce continea lenjerie intima de dama. Obiectele sustrase anterior erau destinate femeilor si ne-am gandit cum l-am putea prinde. Ca atare, i-am cerut sa vina, dar, initial, nu a vrut sa recunoasca ce facuse, din motive evidente de jena. Nu era pregatit sa coopereze cu noi pentru o perchezitie corporala, asa ca am rugat politia sa intervina, intrucat avea mai multa putere. A fost verificat de un politist, ce a descoperit ca el purta o pereche de tanga. Asta s-a intamplat in ziua in care am pus pachetul. Apoi postasul a recunoscut ca a luat sutienul si lenjeria intima, precum si articolele anterioare”, a declarat Bob Booker, avocatul acuzarii, citat de vdtonline.ro.