Madonna vs. Guy Ritchie

De cand au facut public divortul, Madonna si Guy Ritchie au inceput o serie lunga de acuzatii reciproce. In timp ce Madonna sustine ca el nu vroia decat banii ei, Guy ii reproseaza ca si-a pierdut feminitatea si ca arata ca un "sac de muschi". In plus, se pare ca intr-un acces de furie, Guy a facut-o "vaca egoista". Iar ultima bomba: cei doi nu au mai facut sex de mai bine de un an si jumatate!

“A trait ca un rege pe banii mei”, a fost verdictul dat de cantareata in cazul regizorului.

Guy Ritchie s-a legat de obsesia divei pentru Kabbalah: "Crezi ca ai devenit un om mai bun? Esti mai rea, vaca egoista"!

"Toata feminitatea a fost inlocuita cu muschi de atlet. Parca ma culcam langa un sac de muschi", a mai declarat Guy.

(Romantica, Gandul)

Badea vs. Huidu

Mircea Badea si Serban Huidu au ajuns la cutite, dupa ce o buna perioada de timp s-au rezumat doar la a-si comenta unul altuia viata in emisiunile pe care le fac la Antena 1 si, respectiv, Prima TV. Anterior, Ser­ban postase pe blogul sau un CV despre cariera prin televiziune a lui Badea, material care se incheia cu o adresare nu tocmai pe placul lui Mircea: "Hai ca vomit! Mars, ma deontologule!". Carcotasul mai spune ca Badea este "un monument de ipo­crizie", "un lingau si un pupincurist". Ba mai mult, conform lui Huidu, "nimic nu e mai racoritor pentru Mircea decat o flegma bine tintita in locul pe care l-a lins cu strasnicie atata amar de vreme!".

Mir­­cea a replicat spu­nand ca "acest pitic e­ro­tic se chinuie sa faca dezvaluiri. Sa­ra­cu', vine cu un CV in­complet al meu... ne aduce la cunostinta ce am facut eu... el, sara­cu', e prost rau. M-a facut corupt, mogul. Micutul... Huidu, esti extraor­dinar de prost. Infio­rator de prost. Iti curge oare scuipat din gura? Ar trebui, la cat esti de prost".

(Libertatea).