Directorul Scolii de Antrenori din cadrul FRF, Mircea Radulescu, a declarat joi ca il asteapta pe finantatorul FC Steaua, Gigi Becali, la examen, daca intentioneaza sa devina tehnician, precizand ca din ce stie acesta "are Bacalaureatul" si poate fi acceptat la cursurile Pro. "Eu nu ma gandesc sa-l chem pe Gigi Becali la cursurile Pro. Au ei patronii cursurile lor... Dar daca vrea Gigi Becali, eu il astept sa dea examen la Scoala de Antrenori. Am inteles ca are si Bacalaureatul, deci poate fi acceptat la cursurile Pro", a spus Radulescu. (GSP)

“In sfirsit, am scapat de Simona Sensual, Alina Plugaru si altele… Pe prima pagina au aparut bunicile lui Otil!” - Mihai Morar (Antena 2)

“Daca aveam un pic de minte, ii dadeam lui Honorius un dos de palma, nu Lamborghini” - Silviu Prigoana (Antena 2)

Preotul Santajist: "Staretului, i-am dat o mana de ajutor". Povestea dintre preotul din Valcea, Darius Florin Matei, si staretul din Trivale, Preacuviosul Gherasim Nicut (foto mic), se pare ca a luat nastere in urma cu zece ani, dupa cum rezulta din povestirile primului. Acesta sustine ca, tanar elev fiind, la Seminarul Teologic, a venit la Pitesti si a ramas fara bani. Si, cum tot era elev de seminar, si-a zis ca va primi ajutor de la un confrate de-al lui, fie sa ajunga acasa, fie sa il lase sa inopteze intr-unul dintre lacasele din Pitesti. Asa a ajuns la Gherasim Nicut unde, spune Darius Florin Matei, a gasit adapost si bani pentru drum. Numai ca, in schimbul lor, a mai spus preotul, staretul i-a cerut un favor de natura sexuala. Desi convingerile lui Darius Florin Matei erau heterosexuale, el s-a invoit totusi sa-i dea o "mana" de ajutor, pentru a iesi din impas. (Cancan)