Au oprit trenul sa-i scoata mana blocata in toaleta. Un francez, in varsta de 26 ani, a avut parte de cateva ore de cosmar intr-un tren de mare viteza (TGV) ce se deplasa spre Paris. Tanarul pasager, care calatorea spre capitala Frantei, a ramas blocat timp de mai bine de doua ore, cu mana intr-un vas de toaleta, dupa o incercare nefericita de a-si recupera telefonul mobil. In urma acestui incident a fost necesara oprirea trenului, timp in care pompierii s-au chinuit cu echipamente de descarcerare, sa-l elibereze pe tanarul francez, scrie Libertatea.

Dragostea nu are varsta. Si-a gasit jumatatea la 81 de ani. Inca o data s-a dovedit ca dragostea nu are varsta si ca internetul poate fi foarte util in gasirea jumatatii pe care o astepti de multa vreme. Un chinez in varsta de 81 de ani s-a casatorit cu o femeie cu 23 de ani mai tanara, pe care a cunoscut-o online. Wu Jieqin, fost profesor de arte din Beijing a declarat: "Internetul nu apartine doar celor tineri. Folosesc internetul din 1998. Nu exista nicio lege care sa interzica celor in varsta sa caute dragostea pe internet, scrie Libertatea.

Mai multi sobolani decat oameni in Marea Britanie. In Marea Britanie populatia sobolanilor a depasit-o pe cea a oamenilor si continua sa creasca, din cauza cantitatii mari de resturi de mancare pe care oamenii o arunca, dar si din cauza refuzului unor consilii orasenesti de a colecta saptamanal gunoiul. Cel mai afectat oras este York, unde populatia sobolanilor o depaseste pe cea a oamenilor cu 208 la suta, intr-un an, afirma Libertatea.

La cei 73 de ani ai sai, omul-leopard Tom Leppard s-a decis sa renunte la viata petrecuta in salbaticia insulei scotiene Skye, informeaza Click. Barbatul a trait in clima vitrega a insulei scotiene departe de civilizatie, timp de 20 de ani, fiind considerat o atractie turistica pentru vizitatori. Leppard a detinut pana de curand titlul Guinness de cel mai tatuat om al planetei.

«Tigara» care se poate bea. O firma de racoritoare din Anglia a lansat recent o bautura care tine locul tigarilor. Botezata generic “Fumat Lichid”, bautura vine in ajutorul fumatorilor care nu isi mai pot aprinde o tigara in locurile aglomerate. Chiar daca le ofera fumatorilor senzatia ca au fumat o tigara, bautura nu are nicotina, ci un complex de plante importate din America de Sud. “Tigara” costa 4 dolari si contine doar 21 de calorii, informeaza Click.

A dat foc hotelului ca sa scape de nunta. Un japonez a incendiat un hotel doar pentru a evita sa se casatoreasca, relateaza site-ul Independent Online. Tatsuhiko Kawata (39 de ani) a fost de acord sa se insoare cu amanta sa, chiar daca avea deja o sotie. In ziua nuntii, nestiind cum sa scape din incurcatura, barbatul s-a gandit sa dea foc hotelului inchiriat pentru gazduirea ceremoniei de casatorie. Cei doi aveau 80 de invitati la evenimentul care s-a incheiat cu arestarea mirelui. Hotelul a fost evacuat la timp si nimeni nu a fost ranit, titreaza Click.