Barbatii, sedusi de femeile in rosu. Femeile au mai multe sanse sa cucereasca un barbat daca aleg sa poarte o rochie de culoare rosie, potrivit unui studiu realizat de un profesor de psihologie din SUA. Profesorul Andrew Elliot, de la Universitatea din Rochester (statul New York), a ajuns la aceasta concluzie dupa ce, dintr-un esantion de peste 100 de barbati - majoritatea studenti - carora le-a aratat o serie de fotografii cu femei tinere, cei mai multi le-au considerat mai atragatoare pe cele imbracate in rosu, scrie EvZ.

A cheltuit 700.000 de euro ca sa se trasforme in papusa Barbie. La 49 de ani, fostul iepuras Playboy Sarah Burge detine recordul mondial pentru cele mai multe operatii estetice, 100 la numar. Mama a trei copii, englezoaica si-a dorit de cand se stie sa semene cu papusa Barbie, asa ca a cheltuit nu mai putin de 700.000 de euro in acest sens, scrie Gardianul.

Femeile iubesc barbatii cu "blana". Adio metrosexualilor si a tratamentelor de epilat pentru barbati, pentru ca s-a demonstrat oficial femeilor le plac barbatii parosi. Conform unui studiu realizat in Marea Britanie, peste 51% din femeile cu varste cuprinse intre 25 si 35 de ani iubesc barbatii naturali. Din cele 13.000 de femei chestionate, o treime au recunoscut ca au fantezii cu pletosi, in timp ce peste jumatate din ele au spus ca prefera masculii nerasi, scrie Click.

Ce locuri de facut sex! Unul din cinci britanici a facut sex la serviciu, insa acesta nu e nicidecum cel mai ciudat am­pla­sament unde cuplurile au fost prinse "in actiune". Tabloidul The Sun a realizat o lista cu cele mai ciudate locuri de facut sex. Printre acestea se numara un confesional, o macara si o parcare a unei sectii de politie, scrie Libertatea.

Un bebelus cat o verigheta. Un baietel britanic care a venit pe lume dupa numai 24 de saptamani de sarcina a supravietuit miraculos dupa ce a fost invelit in folie de ambalaj pentru electronice. Micutul Gregor Craig, acum in varsta de sase luni, este considerat un copil-miracol de catre medicii de la Spitalul Kintyre, din vestul Scotiei. Baietelul s-a nascut prematur, cand mama lui, Martine, de-abia intrase in cea de-a 24-a saptamana de sarcina, scrie Cancan.

Nunta in pat. Mexicanul care cantarea anul trecut 560 de kilograme a slabit incredibil de mult, ajungand la doar 217, pentru a se putea imbraca in costumul de ginere. Dupa o nunta la care a mancat doar de regim, nu a putut dansa valsul nuptial si nu s-a atins de tortul urias, Uribe s-a retras in intimitate impreuna cu sotia sa, Claudia Solis, la casa parinteasca. Mirii au savurat pana la capat deliciile unei nopti pasionale, scrie Click.

A trebuit sa arate ca are penis pentru a primi buletin. Un filipinez de 33 de ani a trebuit sa mearga la doctor pentru a dovedi ca e barbat, dupa ce autoritatile i-au emis buletin de ...femeie. Ramas somer, Delisile Bululu nu si-a putut deschide un cont bancar si a trebuit sa mearga la doctor pentru a obtine un certificat medical care sa ateste ca este intr-adevar posesorul unui penis, scrie Libertatea.

Este alergic la apa. Bucatarul britanic Andy Laughton s-a vazut nevoit sa renunte la locul de munca dupa ce a descoperit ca este alergic la apa si ca face urticarie ori de cate ori o foloseste. In plus, barbatul nu se poate proteja nici macar cu ajutorul unor manusi de latex deoarece ii ies eczeme de la substantele cu care acestea sunt impregnate, scrie Cancan.

Cele mai frumoase funduri din Olanda. Charisa este numele tinerei care va reprezenta Olanda in finala internationala a concursului “Cel mai frumos fund”, care se va desfasura la Paris la mijlocul lunii noiembrie. In weekend-ul trecut, Germania si Spania si-au desemnat, de asemenea, reprezentantii pentru finala ineditei intreceri. La Paris vor concura atat femei cat si barbati dotati de natura cu un posterior atragator, scrie Click.

Papa da petrecere in Capela Sixtina. Suveranul Pontif Benedict al XVI-lea isi va sarbatori fratele, preotul Georg Ratzinger, la Vatican, in Capela Sixtina. Georg Ratzinger implineste 85 de ani si va avea parte de o petrecere pe masura, dat fiind ca pentru organizarea acesteia se vor plati 100.000 de euro. Informatia a starnit insa vii polemici, dat fiind ca banii provin de la contribuabilii din dioceza din orasul natal al celor doi frati, Regensburg, din Bavaria, scrie Cancan.