Neuroni speciali pentru vedete. In creierul oamenilor exista cel putin un neuron dedicat unei celebritati, arata un studiu realizat de o echipa de neurologi ai Universitatii Leicester, Marea Britanie. Echipa condusa de Rodrigo Quian Quiroga a descoperit ca in creierul oamenilor se activeaza cel putin un neuron distinct atunci cand vad fotografii in care apare una dintre vedetele lor preferate, scrie EvZ.

Sexul pe bancheta din spate a masinii, cauza unui accident. Joshua D. Frank a declarat autoritatilor ca, de fapt, prietenii sai, aflati pe bancheta din spate, sunt vinovati pentru accidentul produs, cu toate ca el se afla la volan. Tanarul a spus ca in timp ce el conducea masina, cei doi faceau sex pe bancheta din spate, miscand masina foarte tare. Din cauza balansului puternic, Frank a pierdut controlul masinii si s-a ciocnit de un stalp, scrie Gardianul.

De la prea mult vin, i s-a schimbat culoarea. Britanicul Michael Stening, de 47 de ani, a inceput sa bea cate 4 litri de vin de mere pe zi, in urma cu cinci ani, pana cand pielea sa a devenit portocalie si a fost la un pas de moarte, scrie Click.

O dansatoare de cabaret din SUA poarta tot timpul masca. Femeie sau barbat? Aceasta este intrebarea pe care si-o pun toti cei care ajung sa urmareasca un numar de cabaret care o are ca protagonista pe controversata Julie Masking. Nimeni nu stie cum se numeste cu adevarat, cati ani are si de unde a aparut. Ea are o colectie impresionanta de obiecte cu care isi acopera fata, dar si sanii, scrie Cancan.

Asa se musca el de nas! Un chinez fara ocupatie a gasit o sursa de a face bani frumosi. Datorita faptului ca are maxilarul extrem de mobil, barbatul reuseste un lucru in­credibil: sa se muste singur de nas. Postat intr-o piata din Beijing, el le arata trecatorilor cu­riosi, contra cost, cum reuseste acest lucru, scrie Libertatea.

O pana de curent in Olanda a crescut natalitatea cu 44 la suta. Comuna Maasdriel din estul Olandei a inregistrat in luna septembrie o crestere a natalitatii de 44 la suta. Evenimentul s-a produs la noua luni dupa ce o pana de curent a lasat cei 23.000 de locuitori ai comunei in bezna, timp de aproape 50 de ore, scrie Romantica.

Dragostea dureaza exact 2 ani, 6 luni si 25 de zile. Privit din ziua nuntii, viitorul pare de un roz mai mult decat bombon. Cu timpul, insa, dragostea incepe sa slabeasca in intensitate. Deja, in al doilea an de casnicie totul devine rutina. Partenerii se plictisesc unul de altul, fix dupa doi ani, sase luni si 25 de zile, ne asigura cercetatorii, scrie Click.

Ceruta de nevasta prin posta. Tzipora Malka "Tzipi" Livni, ministrul israelian de externe, a primit un inel de aur cu diamante si o fotografie din partea unui barbat canadian, apropiatii ei fiind de parere ca gestul reprezinta o cerere in casatorie. Pachetul, trimis pe adresa cabinetului doamnei ministru Livni prin Fedex, continea un inel din aur de 18 carate, cu o montura de diamant, fotografia expeditorului, Laurent Belanger, un canadian rezident in Quebec, si un bilet pe care scria: "Sunt constient de ceea ce fac", scrie Cancan.

Nunta de 100.000 de euro pentru o fata de 16 ani ce locuieste intr-o rulota. Daca fata vrea, taticul da. Este cazul unei adolescente de 16 ani din Marea Britanie, care a avut parte de o nunta de peste 100.000 de euro, desi familia sa locuieste intr-un parc de rulote. Rochia de mireasa a costat 16.000 de euro, iar la receptie au fost invitate 150 de persoane. Nunta a costat de cinci ori mai mult decat o nunta organizata normal in Marea Britanie, insa parintilor fetei nu le pare rau pentru efortul financiar, scrie Romantica.

Cosciuge suspendate in Filipine. O traditie veche de milenii a triburilor filipineze Kankanaey spune ca sicriele celor dragi sa fie agatate de crengile unor pini seculari din regiune. Astfel, dupa trecerea in nefiinta, ritualul de inmormantare pagan se incheie la cimitirul de pe dealurile din provincia Sagada, urmand ca in fiecare an, pe 1 si 2 noiembrie, rudele sa se reculega si sa aprinda lumanari la "mormintele" suspendate, scrie Libertatea.