A furat o masina sa nu intarzie la propriul proces? Politistii din San Anselmo, California, au arestat un barbat pentru furt de masina. Nimic deosebit pana acum, dar barbatul in cauza a furat masina de lux (un Lexus SUV) pentru a se deplasa la tribunal unde era judecat pentru furtul altei masini, scrie Libertatea.

Singura femeie din lume care nu poate distinge vocile, cu exceptia celei a lui Sean Connery. Oamenii de stiinta au adus la cunostinta publicului larg primul caz din lume al unei femei care nu poate distinge nicio voce, exceptand-o pe cea a actorului Sean Connery. Englezoaica face mari eforturi pentru a reusi sa recunoasca chiar si vocea propriei fiice. Ceea ce face ca pacienta sa fie una cu totul si cu totul deosebita, este faptul ca, ciudat, ea recunoaste fara probleme vocea interpretului lui James Bond. Cercetatorii au denumit aceasta boala "agnozie fonica" si poate fi explicata ca o pierdere a functiilor intelectuale de recunoastere a celor auzite, informeaza Romantica.

Batran acuzat ca dadea medicamente in schimbul sexului. Un batran, in varsta de 82 de ani, din Berea, Kentucky, a fost prins oferind medicamente unor tinere in schimbul sexului. Conform politiei, batranul a depus plangere ca ii dispareau din casa bunuri, iar autoritatile, investigand, au aflat ca medicamentele nu ii erau furate, ci erau date chiar de catre posesor in schimbul unor partide de sex, scrie Gardianul.

Cel mai bogat om din lume, un superzgarcit. Americanul Warren Buffett, cel mai bogat om de pe planeta, a carui avere a atins anul acesta 62 de miliarde de dolari potrivit revistei Forbes, duce o viata foarte modesta, care socheaza pe multi. Omul de afaceri de 78 de ani se dovedeste un superzgarcit. El nu da bani pe mese la restaurante de lux, ci merge sa manance numai la fast-food-uri. Nu-i lipseste nimic si nici nu are nevoie de mai mult. Acesta pare sa fie motto-ul vietii celui mai bogat om de pe Pamant. El nu are telefon mobil si nici computer. Magnatul isi conduce masina singur, nu are sofer si merge deseori la aeroport pentru a-i intampina pe sefii marilor concerne cu care are intalniri de afaceri. In mod surprinzator, el ii invita adesea pe acestia la McDonalds, iar daca se intampla sa ajunga la un restaurant de lux, atunci Warren prefera sa bea o cola de cirese si sa manance un hamburger si cartofi prajiti, scrie Libertatea.

Obligat sa dea jos decoratiunile de Halloween fiindca erau prea inspaimantatoare. Graham Walls, in varsta de 28 de ani, a fost obligat de catre proprietarii casei in care locuieste sa dea jos decoratiunile de Halloween fiindca erau prea inspaimantatoare pentru copiii vecinilor. Graham, a cheltuit aproximativ 600 de lire sterline pentru toate decoratiunile de pe casa din Hove, East Sussex. Tanarul a primit o scrisoare de la proprietari, la inceputul saptamanii, in care i se spunea ca daca nu va da jos scheletii si vrajitoarele de pe fatada casei, atunci ei vor fi nevoiti sa faca asta, noteaza Gardianul.

Milionarul care a castigat la loterie. Keenan Altunis este un bancher milionar, care a castigat la loterie, 1 milion de dolari pe an, pentru tot restul vietii. Potrivit The Telegraph Altunis, in varsta de 33 de ani, locuieste intr-un apartament de lux, in valoare de 750.000 de lire sterline, in Clerkenwell, Londra, alaturi de sotia si de fiica sa in varsta de un an. Altunis s-a nascut in Turcia, dar parintii sai s-au mutat in America pe cand baiatul avea numai 5 ani. Acolo a si crescut , iar studiile le-a facut in Anglia. Se pare ca a facut o alegere buna din moment ce, la varsta de 33 de ani, ocupa postul de director intr-o banca de top. Norocul i-a zambit inca o data, in momentul in care s-a hotarat sa o roage pe mama lui sa ii cumpere si lui trei bilete la loto, de la New York, informeaza Gardianul.

Si-a pus bunica sa joace intr-un videoclip, cu un pistol in mana. Un adolescent din West Palm Beach, Florida, a primit 18 luni de detentie la Scoala de Corectie fiindca a facut un videoclip in care bunica lui apare cu o arma in mana si ameninta sa "omoare toti porcii". Michael Alfinez, in varsta de 18 ani, a fost gasit vinovat marti de abuz de batrani. Familia tanarului spune ca intreg cazul a fost inteles gresit. Bunica, in varsta de 85 de ani, poate fi vazuta in videoclip, tinand in mana un pistol, purtand o masca neagra si amenintand ca va impusca "toti porcii", noteaza Gardianul.

Sotie de vanzare. Sotie de vanzare, model 1983, bine intretinuta. Are toate dotarile necesare, suspensii bune si este spatioasa! Asa suna anuntul postat de un roman pe internet. Barbatul si-a licitat iubita pe un site specializat in vanzarile de masini. Initial, Alex, in varsta de 20 de ani, a cerut trei milioane de lire sterline pentru sotia sa de 25 de ani. Cand a vazut ca nu are foarte multe cereri, barbatul a coborat pretul la 3.000 de lire sterline. Anuntul postat de barbat pe site suna astfel: "Sotie de vanzare. Model 1983, bine intretinuta. Are toate dotarile necesare, suspensii bune, este spatioasa. Este la cel de-al doilea proprietar. Pretul este negociabil. In pret sunt incluse si accesoriile de trei si respectiv cinci ani. Cer seriozitate", scrie Romantica.

Cainii inteleg emotiile afisate pe chipurile umane. Singurele animale care pot sa inteleaga emotiile afisate pe chipurile umane la fel de bine ca si oamenii sunt cainii, se spune intr-un studiu publicat recent in New Scientist Magazine, informeaza editia online a Telegraph. Aceasta descoperire stabileste ca, la fel ca niste buni prieteni, cainii pot sa vada dintr-o singura privire daca oamenii sunt fericiti, tristi, multumiti sau suparati. In momentul in care intra in contact cu o figura noua, ei au tendinta sa priveasca mai intai spre partea dreapta a figurii, noteaza Gardianul.

Face naveta ca sa se prostitueze. Un lucru este clar. Bucurestiul atrage ca un magnet tot felul de oameni, care cred ca aici pot castiga intr-o zi cat ar lua intr-o luna la ei acasa, in cine stie ce colt de tara. Printre ei, si Lucica, o prostituata din Constanta, pentru care mirajul banilor este atat de puternic, incat femeia este in stare sa strabata mii de kilometri pe luna doar pentru “a presta” pe tarife mult mai mari decat cele de la malul marii, scrie Libertatea.