Topul celor mai "iubarete" popoare Motiv de mandrie nationala sau nu, se pare ca atat femeile, cat si barbatii din Marea Britanie conduc detasat in clasamentul celor mai buni amorezi din lume. Desi au trecut vremurile moraliste, cand sexul era un subiect tabu, topul releva si un aspect mai putin pozitiv: britanicii prefera mai ales relatiile sexuale ocazionale, fara scrupule religioase si morale. Potrivit specialistilor, explicatia acestui fenomen care a luat amploare la nivel national ar consta si in faptul ca in Marea Britanie s-a format un puternic curent feminist, care militeaza pentru drepturi egale pentru femei inclusiv in privinta relatiilor sexuale. In plus, in Regatul Unit exista si o cultura a sexului extrem de promovata in toate mediile sociale, afirma Romania libera.

Un italian le dedica romanilor pizza cu... mamaliga Numarul mare de romani care locuiesc in Peninsula l-a determinat pe patronul italian al unei pizzerii sa includa in meniu si o pizza cu blatul din... mamaliga, pe care a dedicat-o conationalilor nostri. Pentru doar 10 euro, oricine poate savura noua pizza cu mamaliga, parmezan si sos de rosii, scrie Libertatea.

Marele premiu: o inmormantare gratuita Un magazin de pompe funebre din Varsovia, Polonia, are nevoie de un slogan pentru un afis publicitar. Cu acest scop, proprietarul acestuia a lansat si un concurs. Astfel, doritorii pot sa trimita idei de sloganuri pe adresa magazinului. La finalul concursului, fericitul castigator poate intra in posesia unei... inmormantari gratuite, cu sicriu, transport cu dricul si toate cele necesare. Premiul are si valabilitate. Daca nu e folosit pana la sfarsitul anului viitor, nu mai poate fi revendicat, relateaza Romantica.

Un ucigas in serie vrea sa fie star de muzica pop Verry Idham Henyansyah, cunoscut si cu numele de Ryan, este acuzat ca a ucis 11 oameni, printre care si un copil. Desi risca sa fie condamnat la moarte, barbatul a realizat in inchisoare un album pop pe care spera sa il lanseze la sfarsitul lunii viitoare, el semnand deja un contract cu o casa de productie, afirma Libertatea.

Romanii sunt doar pe locul 12 in topul penisurilor Specialistii germani din cadrul Institutului de cercetare a prezervativelor din localitatea Singen au masurat peste 10.000 de barbati din 25 de tari europene pentru a stabili topul celor mai dotati europeni, informeaza Bild. Astfel, Franta s-a clasat pe locul intai, cu o medie de 15,48 centimetri, urmata fiind de Suedia, cu 15,36 cm si respectiv Estonia, cu 15,17 cm, afirma Click.

Bordel ambulant, in «greva» de Ziua Internationala Anti-SIDA Un autobuz cu mai multe vagoane din Calcutta, India, a fost transformat in urma cu cativa ani in bordel ambulant, informeaza EPA. In el isi aduceau clientii mai multe prostituate, chiar daca acesta nu fusese cu nimic imbunatatit. Cu ocazia Zilei Internationale Anti-SIDA, “profesionistele” au intrat in greva si l-au decorat cu pancarte si prezervative umflate pentru a marca in felul acesta lupta impotriva virusului ucigas, scrie Click.