Sexy Braileanca a fost de acord ca Down nu este un sindrom, ci un tip de masaj: „A, nu, eu nu fac masaje d-astea anticelulitice, n-am incercat nici masajul Down, pentru ca n-am celulita si nu am nevoie de asa ceva! Merg la sala de doua ori pe saptamana, folosesc creme bune si fac baie in lapte”.

Minodora: "Suna-ma mai tarziu si iti spun ceea ce imi doresc eu sa se intample cu noi, artistii, si ce asteptari am din partea Luminitei Anghel. Acum gatesc si nu pot gandi foarte clar!”.

Intrebata daca si-ar incerca norocul la un casting organizat de echipa actorului Marlon Brando, care urmeaza sa vina in Romania sa faca un film, Rocsana Marcu a raspuns: „Cine? Marlon si mai cum? Habar n-am cine-i asta! Cum se scrie?”. (Gardianul)

Marian Vanghelie: "Telefoanele mobile au fost in numar restrans si sunt inregistrate pe campanie, pe cheltuieli. Sunt ca mopul si galeata... aceeasi valoare. Sunt lucruri la care legea pemite. Nu sunt in numar asa mare. Le-am dat ca sa tinem legatura cu electoratul". (B1TV)