Musulmanii au liber la 100 de kilometri la oră, dacă sunt poligami. Dacă conduci o maşină care se deplasează cu dublul vitezei legale în Scoţia, se întâmplă să fii prins şi se descoperă că eşti musulman, ai mari şanse să scapi de rigorile legii, cu condiţia să fii şi poligam. Cel puţin aşa s-ar înţelege din decizia luată de un judecător scoţian, care a “trecut cu vederea” faptul că un musulman a fost prins conducând cu 100 de kilometri la oră pe o porţiune unde viteza maximă legală era stabilită la 50 de kilometri pe oră. Infracţiunea ar fi trebuit pedepsită cu suspendarea permisului de conducere, notează Gandul, însă judecătorul s-a …emoţionat atunci când a auzit, de la avocatul bărbatului, că acesta “are o soţie la Motherwell şi alta la Glasgow, iar o noapte se culcă cu una, iar următoarea cu cealaltă. Fără permis de conducere îi va fi imposibil să-şi facă datoria de soţ”.

O tânără din sudul Chinei şi-a pierdut parţial auzul, după ce prietenul ei i-a rupt timpanul în timpul unui sărut excesiv de pasional. Femeia s-a prezentat la spital din cauză că nu mai auzea deloc cu urechea stângă. "Sărutul a redus mult presiunea din cavitatea bucală, a scos timpanul şi i-a provocat ruptura din ureche", a explicat Dr. Li. Medicul a mai precizat că tânăra chinezoaică va auzi din nou normal, dar peste două luni. "Deşi sărutul nu prezintă în mod normal mari riscuri, medicii sfătuiesc oamenii să fie un pic mai precauţi atunci când pasiunea e prea mare", scrie Romantica.

Oamenii de ştiinţă sunt disperaţi. În mii de specii, masculii se nasc din ce în ce mai rar. Această situaţie se întâlneşte de la mamifere la amfibii, rozătoare sau animale de pradă, dar şi în cazul rasei umane, potrivit ziarului “La Stampa”. Raportul, care prezintă teoriile a peste 250 de studii ştiinţifice realizate de cele mai prestigioase universităţi ale lumii, susţine că vina pentru acest fenomen se datorează celor 100.000 de agenţi chimici pe care omenirea i-a deversat în pământ, apă şi atmosferă, fără să se gândească nimeni la consecinţe, scrie Libertatea.

Pe străzile din Budapesta, capitala Ungariei, s-au întrecut, zilele trecute, zeci de Moşi Crăciun, îmbrăcaţi doar cu chiloţi. Inediţii “moşi” au pornit de la un patinoar din centrul oraşului şi au alergat câţiva kilometri, cântând colinde. Evenimentul a fost unul caritabil, cu scopul de a strânge bani pentru un spital de copii, scrie Libertatea.

Alexis Genevieve (32 de ani), o femeie de afaceri foarte bogată din Arizona, SUA, s-a îndrăgostit atât de tare de tânărul de 31 de ani, încât a făcut tot ce i-a stat în putinţă să dea de el. Mai mult chiar, ea i-a oferit lui Claudio un cec în valoare de 230.000 de euro, dar nu pentru ca acesta să o ia de soţie, ci doar să îi facă un copil, care “să moştenească frumuseţea italianului”, scrie Libertatea.

Milionarul Tony Santic si fosta lui sotie, Christine, au fost protagonistii celui mai scump divort din Australia. La capatul procesului, Christine, care in trecut a fost femeie de serviciu, s-a ales cu 125 de milioane de dolari din averea de 200 de milioane a magnatului, scrie Cancan.

Un producator muzical din insula japoneza Okinawa a plantat gazon pe acoperisul masinii sale, iar acum vehiculul face furori pe strazile din orasul Naha. Mitsuji Chinen a sadit gazonul in luna august, iar acum acesta masoara 10 centimetri inaltime. "Am decis sa imi transform masina intr-una exotica, pentru ca vreau sa atrag atentia asupra mea. Sunt de parere ca, daca toti soferii mi-ar urma exemplul, n-am mai fi atat de afectati de incalzirea globala", a explicat japonezul, scrie Cancan.

Un american care a provocat un accident de circulaţie a explicat că Dumnezeu i-a cerut să intre cu camionul în autoturismul condus de o femeie, pentru că, după câte se pare, Atotputernicului nu-i plăcea felul în care şofa aceasta, scrie site-ul Noticias Locas. Ambii conducători auto au suferit răni minore. Cel care a provocat accidentul nu a putut să explice ce anume a făcut femeia pentru a-l mânia atât de tare pe Dumnezeu, afirma Cancan.