O fantoma bantuie un hotel din Baile Herculane. Oamenii din Baile Herculane sustin ca o fantoma bantuie Hotelul Decebal din centrul orasului, care a fost invadat de cautatorii de comori. Legenda spune ca sub fundatia acestuia e ingropat aur, iar localnicii sunt convinsi ca naluca pe care au vazut-o multi e paznicul comorii, scrie Libertatea.

Cainele, martor la proces in Germania. Cainele Clyde a fost chemat ca martor in instanta, de catre un tribunal din Köln (Germania), intr-un proces in care stapanul sau, Ralf Urban, a fost dat in judecata de proprietara sa pe motiv ca ar locui impreuna cu patrupedul, desi contractul de inchiriere ii interzice acest lucru. Urban argumenteaza ca animalul sta impreuna cu mama lui, Margarethe Urban (in varsta de 71 de ani), care locuieste in apartamentul alaturat si are un contract de inchiriere mai vechi in care nu se specifica faptul ca nu ar avea voie sa tina caini in casa. Avocatul proprietarei l-a citat pe Clyde ca martor, in instanta, pentru a demonstra ca dulaul nu asculta de ordinele Margarethei Urban. Ralf spune ca e normal ca animalul sa fie atasat mai mult de el, fiindca il scoate la plimbare, dar locuieste numai la mama sa, scrie Click.

Actorul si-a infipt briceagul in gat «pe bune». Scene de groaza s-au petrecut, zilele trecute, la un teatru din Viena, Austria. Actorul Daniel Hovels si-a taiat gatul in timp ce juca intr-o scena din piesa “Maria Stuart”. Briceagul de jucarie, care era folosit in mod obisnuit in piesa, se defectase, iar in locul lui, cei de la rechizitoriu au cumparat un altul, dintr-un magazin. Din pacate, au uitat sa-l anunte pe actor si acesta si-a infipt lama direct in gat. Actorul a supravietuit si spera sa se intoarca in curand pe scena, scrie Libertatea.

Au facut baie in chiuveta unde se spalau vasele. Trei angajate ale restaurantului fast-food KFC din orasul american Anderson ar putea fi concediate dupa ce s-au fotografiat facand baie in chiuveta in care se spala vasele. Fapta a fost descoperita dupa ce tinerele au postat imaginile pe internet, scrie Cancan.

Elevul ajuns la spital cu o sageata in cap. Un elev din China a ajuns la spital dupa ce, incercand sa se joace cu arcul cu sageti, a fost ranit cu o sageata ce i-a intrat in ochi. Sageata a intrat prin ochi, in capul baiatului de 11 ani si s-a oprit in partea din spate a craniului. "Daca sageata ar fi fost trasa cu putin mai multa forta, ar fi iesit pe partea celalta a capului" au spus doctorii de la spitalul Jida din Changchun. Baiatul este inca in viata pentru ca sageata a trecut, in mod miraculos, pe langa creier. Chirurgilor le-a luat 4 ore sa scoata sageata lunga de 40 de centimetri, care era infipta mai bine de 10 centimetri in capul baiatului, scrie Gardianul.

Detinutii de la Guantanamo, terorizati de Britney. Mai multi artisti cer interzicerea muzicii ca metoda de tortura in celebra inchisoare de maxima securitate, unde se afla cei mai temuti teroristi. Ca sa se asigure ca vor scoate adevarul de la teroristii sau suspectii de terorism aflati in detentie, directorii mai multor penitenciare de maxima securitate, printre care se afla si celebra inchisoare Guantanamo, au gasit o metoda de tortura iesita din comun. Astfel, timp de 20 de ore pe zi, detinutii sunt obligati sa asculte la volum maxim toate melodiile pe care le-a lansat Britney Spears de la inceputul carierei si pana in prezent, noteaza Cancan.

S-a deschis cel mai mare hotel de gheata. In Laponia, s-a deschis, ieri, cel mai mare hotel de gheata. Capacitatea este de 60 de locuri, in 30 de camere. Paturile sunt facute din gheata, nu exista ferestre, iar temperatura nu creste aproape niciodata peste 0 grade. Toate camerele au peretii sculptati si iluminati. Exista un bar si un restaurant “primitoare” chiar si la 0 grade. Amatorii de lux si de senzatii tari, primesc pentru noapte niste saci de dormit speciali si instructiuni de folosire, pentru a “supravietui” pana dimineata, scrie Gardianul.

S-a gasit o fiola de parfum din timpul Iisus. Cativa arheologi franciscani au descoperit o fiola de parfum asemanatoare celor utilizate de femeile din Antichitate, intr-o zona din fostul oras biblic Magdala, situat in prezent pe teritoriul Israelului. Unguentul parfumat a fost gasit intact pe fundul unei piscine complet acoperita cu namol, alaturi de fire de par si de obiecte pentru machiaj, potrivit conducatorului grupului Studium Biblicum Franciscanum, noteaza Click.

Calculatorul care citeste gandurile. O echipa de cercetatori japonezi a anuntat ieri ca a creat o tehnologie prin intermediul careia vor putea arata pe ecranul unui computer ceea ce au oamenii in mintile lor. Specialistii de la Laboratoarele de Neurostiinta au reusit sa reproduca imagini din creierul uman si sustin ca noua tehnologie le va permite in cele din urma sa afle visele si alte secrete din mintile oamenilor. “Este pentru prima oara in lume cand s-a reusit vizualizarea gandurilor din mintea umana”, subliniaza cercetatorii niponi, scrie Click.

Socrii te pot imbolnavi de inima. Se stie ca nu este bine sa locuiesti cu socrii, insa mai nou, oamenii de stiinta au descoperit ca te si poti imbolnavi de inima daca soacra sta in aceeasi casa cu tine. Cercetatorii avertizeaza ca femeile care locuiesc in aceeasi casa cu parintii sotului au "sanse" de trei ori mai mari sa dezvolte boli grave de inima. Stresul de a fi mama, fiica si sotie poate dauna grav inimii, provocind tensiune arteriala mare si chiar diabet, noteaza 7plus.