Big Ben din ciocolata, in Italia. Celebrul ceas Big Ben, realizat numai din ciocolata, a facut senzatie in Italia. Replica vestitului ceasornic de la Londra are o inaltime de 10 metri si a fost realizat in doua saptamani, fiind sculptat din aproape 8.000 de kilograme de ciocolata. Capodopera poate fi admirata cu ocazia festivalului preparatelor de Craciun, in orasul Macerata Feltria, din Italia, turnul urmand sa fie taiat si impartit amatorilor de ciocolata, scrie Libertatea.

Blasfemie: “Fecioara Maria” pe coperta Playboy Mexic. Joi, a iesit pe piata, in Mexic, ultimul numar al revistei Playboy, care o are pe coperta pe “Fecioara Maria”. Fata de pe coperta, care o personifica pe Fecioara Maria, este model si se numeste Maria Florencia Onori. Ea apare in fotografie purtand doar un vesmant, simplu, alb. Noul numar a iesit pe piata chiar inainte de o mare sarbatoare, ziua Fecioarei din Guadalupe. Pictorialul apare sub titlul “Te adoram, Maria!”. Se asteapta ca numarul din decembrie al revistei sa fie primit cu o mare reticenta intr-o tara pentru care religia este foarte importanta, noteaza Gardianul.

I-a stropit cu urina de vulpe pentru ca au aruncat cu hartie igienica pe casa lui. Un barbat de 50 de ani care a declarat pentru autoritati ca se saturase de niste adolescenti care ii aruncau cu hartie igienica pe casa, s-a hotarat sa isi apere propietatea cu urina de vulpe. Acum, Scot Wagar are probleme cu legea. Conform autoritatilor, Wagar se afla in incinta casei sale pe 16 septembrie. Barbatul a folosit ochelari cu vedere pe timpul noptii pentru a-i depista pe adolescenti. A iesit din casa si le-a spus sa il lase in pace si sa plece de pe proprietatea sa. Vazand ca tinerii nu asculta a inceput sa ii stropeasca cu urina de vulpe, iar pe unul din adolescenti a incercat chiar sa il stranguleze. Conform Associated Press, barbatul a scapat de acuzatii, fiindca tinerii se aflau pe proprietatea lui, scrie Gardianul.

Bunica a scos la licitatie pe eBay cel mai bun loc de stat in fata televizorului. O batrana a licitat, pentru Craciun, pe eBay cel mai bun loc din casa de unde te poti uita la televizor. Bev Stewart a spus jurnalistilor ca in familia sa exista certuri in fiecare an, de sarbatori, din cauza acelui loc. Este cel mai bun loc din casa pentru a te uita la televizor. Incercand sa evite certurile din anul acesta, batrana a pus locul pe eBay la licitatie. Pentru castigator, Bev are chiar si o perna de spate. Se pare ca licitatia a fost castigata de nora batranei, Alexis, si de fiul acesteia, Mark, in varsta de 11 luni, care au oferit suma de 13,50 lire sterline, scrie Gardianul.

A ingropat cenusa tatalui in barul familiei. Un englez i-a indeplinit ultima dorinta tatalui sau, si i-a ingropat cenusa in barul familiei, aflat pe un vas. Langa cenusa lui Jack Woodward se afla, acum, o placuta pe care scrie: “Ia un loc si bea un pahar in cinstea mea!”.Fiul cel mare, Andrew, in varsta de 52 de ani, care acum este proprietarul barului declara: “Tata trebuie sa fie fericit acum pentru ca se odihneste in locul preferat, si poate sa stea la un pahar cu fostii sai clienti. Si-a petrecut toata viata, aici, pe vas si a gasit o modalitate sa fie aici si dupa moarte. Desi picioarele i-au fost amputate si si-a pierdut si un ochi spre sfarsitul vietii, tata nu si-a pierdut niciodata simtul umorului. Sunt sigur ca acum zambeste”, scrie Gardianul.

S-a izbit de un stalp pentru ca fuma in tren. Un tanar, in varsta de 19 ani, din localitatea Ioan Neculce, a necesitat ingrijiri medicale la Unitatea de Primire a Urgentelor (UPU) de la Spitalul "Sf. Ioan", dupa ce a cazut din tren. Tanarul, aflat sub influenta alcoolului, a vrut sa fumeze in tren. Pentru a nu fi prins, el a iesit pe scara vagonului sa-si aprinda o tigara si s-a lovit de un stalp. Potrivit medicului Tudor Ciuhodaru, starea pacientului este stabila intrucat s-a ales cu leziuni minore raportat la violenta accidentului, scrie Romania libera.

Catelusa-camila. Americanca Sandra Hartness, proprietara unui salon de coafura pentru patrupede, testeaza frizurile pe propriul animal de companie. Sandra Hartness, in varsta de 37 de ani, se poate lauda ca este castigatoarea absoluta a ultimelor concursuri de coafura pentru animale din Statele Unite, scrie Cancan.

A baut apa pana a murit. Unei britanice i s-a inflamat creierul dupa ce a consumat patru litri de lichid in doar doua ore. Jacqueline Henson, o britanica in varsta de 40 de ani, mama a cinci copii, a incetat din viata pentru ca a baut prea multa apa. Femeia, care cantarea 84 de kilograme si dorea sa isi recapete silueta de dinainte de a ramane insarcinata, a hotarat sa urmeze un regim de slabit extrem de controversat. In urma cu cateva zile, Jacqueline a consumat cantitatea recomandata de creatorul dietei in mai putin de doua ore, in timp ce se uita la televizor. Aproape imediat dupa aceasta, femeia si-a pierdut cunostinta si a fost transportata de urgenta la spital. Din nefericire, medicii nu au mai reusit sa faca nimic pentru ea, noteaza Cancan.

Cheia care nu te lasa sa urci la volan dupa ce ai baut. O cheie cu alcooltest va avea grija ca aceia care vor sa conduca dupa ce au tras cateva paharele la masea sa nu se poata urca in masina. Soferul va trebui sa sufle o data in cheie, iar daca aceasta va detecta o alcoolemie mai mare de 0,5 la mie, nu va permite deschiderea portierelor, scrie Libertatea.

Campanie impotriva pijamalelor purtate pe strazi. Un comitet de cartier din orasul Shanghai a inceput o campanie impotriva pijamalelor purtate de locuitorii metropolei chineze. Oricat de comod ar fi sa pleci la plimbare in pijamele, imediat ce te trezesti din somn, acest lucru nu este deloc civilizat, iar membrii comitetului din cartierul Rixin, vor sa-si educe concitadinii, noteaza Libertatea.