Hotul a ramas blocat 3 zile intr-o casa bantuita. Conform Associated Press un hot, care a spart o casa, sustine ca a fost tinut prizonier acolo de catre o "forta supranaturala" timp de trei zile, fara mancare si fara apa. Ofiterul Abdul Marlik Hakim Johar a declarat pentru ziarul The Star ca proprietarii casei au gasit in aceasta un barbat de 36 de ani obosit si deshidratat, miercuri, cand s-au intors din vacanta. Acestia au sunat la ambulanta pentru a-l duce pe barbat la spital. Infractorul le-a spus autoritatilor ca de fiecare data cand incerca sa iasa din casa, "o forta supranaturala" il trantea la pamant. Nu s-a mai putut lua legatura cu Abdul Marlik, iar ceilalti ofiteri de politie au refuzat sa comenteze acest caz, scrie Gardianul.

Si-a vandut gemenii ca sa-si faca o liposuctie. O femeie din Belgia, in varsta de 31 de ani, si-a vandut copii nou nascuti pentru a face rost de bani pentru o operatie estetica. Sonia Ringoir, care lucreaza intr-un restaurant din orasul turistic Ghent, a fost arestata si acuzata saptamana trecuta ca si-ar fi vandut gemenii nou nascuti pentru a-si plati o operatie de liposuctie, informeaza ziarul The Sunday Times. Se pare ca un cuplu olandez, Gideon si Tamara Stegeman, a recunoscut ca a cumparat un copil de la o familie din Ghent. In afacere era implicat si tatal copiilor, sotul belgiencei, care stia despre ''tentativa de afacere'' ce ar fi adus circa 10.000 de euro in bugetul familiei, noteaza Libertatea.

A scapat de moarte aparandu-se cu o pizza. Conform autoritatilor, un barbat care livreaza pizza a incercat sa se apere cu o pizza cu pepperoni in fata unui hot cu un pistol. Eric Lopez Devictoria, in varsta de 40 de ani, a aruncat cu pizza ferbinte in hot pentru a avea timp sa fuga si sa se ascunda. S-a tras cel putin un foc in timp ce Devictoria fugea, dar, din fericire, nimeni nu a fost ranit, declara Associated Press. Trei suspecti adolescenti au fost luati in vizor dupa intamplarea de joi. Politistii sunt siguri ca unul dintre ei este hotul care l-a atacat pe Devictoria, anunta Gardianul.

Foto: S-au nascut doi lei albi. Gradina zoologica din Belgrad este in sarbatoare. Marti s-au nascut doi pui de leu alb, specie foarte rara in Africa de Sud. Leii albi, cu ochii aurii, rezulta dintr-o varianta genetica. Ei sunt diferiti de leii albinosi, care au ochii rosii. Acestia au fost prezentati publicului de Vuk Bojovic, directorul institutiei. Un studiu efectuat de curand a aratat ca in Africa mai traiesc numai 40 de astfel de exemplare deoarece leii albi sunt adesea vanati de vanatori. Datorita braconajului, aceasta specie este crescuta in prezent in diferite gradini zoologice din lume, scrie Libertatea.

S-a inventat berea extraterestra. Berea Space Barley, produsa de compania Sapporo, este o bautura alcoolica produsa in spatiul extraterestru, la bordul Statiei Spatiale Internationale, potrivit cotidianului britanic The Telegraph. Rezultatul colaborarii ruso-japoneze (Academia de Stiinte, respectiv Universitatea Okayama), originala bere are si un scop nobil: observarea modului in care se dezvolta plantele intr-un climat de microgravitatie, scrie Click.

In Italia s-a pus in vanzare pastila pentru avort. Scandal urias in Italia din cauza faptului ca, incepand de azi, femeile care au ramas insarcinate si nu vor sa pastreze copilul isi pot cumpara din farmacii pilula care induce avortul, Ru-486. Pentru a achizitiona medicamentul, considerat deosebit de periculos, e nevoie de o reteta de la medic. Femeile gravide iau pastila si avorteaza dupa cateva ore, fiind necesar repaus total la pat timp de 24 de ore. Ru-486 a cauzat moartea a zeci de femei in SUA, de unde si protestele vehemente din Italia, scrie Libertatea.

Un timisorean a «inviat» din morti. Timisoreanul Gheroghe Stirbu s-a rafuit cu justitia timp de un an pentru a le demonstra ca nu a decedat, asa cum era inregistrat. Functionarii domeniului public l-au confundat cu alta persoana si nu si-au recunoscut greseala inainte ca Stirbu sa castige procesul. Dupa 12 luni de plimbari prin tribunale, timisoreanul si-a redobandit statutul de cetatean viu, scrie Click.

«Vreau de la Mosu’ o lanterna». In varful muntilor vranceni, viata se vede altfel decat din inima orasului. Pana si Mos Craciun pare, in ochii copiilor de aici, mai sarac si mai garbovit de colinele noroioase pe care trebuie sa le strabata. Pustii din satul Pavalari, chiar daca au pana in 10 ani, nu ii scriu Mosului, ori pentru ca nu gasesc ragaz intre pascutul caprelor sau pazitul stanei de oi, ori, pur si simplu, pentru ca nu mai cred in acest personaj. In schimb, viseaza la obiecte sau “jucarii” pe care copiii de la oras le-au uitat deja, anunta Libertatea.

Calculatorul bate sexul. Conform unui studiu, americanii prefera sa stea pe internet decat sa faca sex. Mai multe companii americane au facut un studiu prin care sa observe cat de important e calculatorul pentru viata oamenilor. Rezultatele au fost socante, descoperind ca intre internet si sex, americanii aleg intotdeauna internetul, scrie Click.

Graffiti intra in legalitate, cu tramvaiul de Craciun. Regia locala a decis sa legalizeze si sa sponsorizeze desenele urbane pe unul dintre mijloacele de transport in comun. Primul tramvai din Romania „graffiti-zat“ perfect legal va circula, din 22 decembrie, prin Timisoara. Imaginea de baza il reprezinta pe Mos Craciun, alaturi de urarile de „La Multi Ani“ si „Craciun fericit“, un cer instelat si multi fulgi de zapada. In ton cu grupul de artisti, Mosul are in mana un spray de graffiti, noteaza EvZ.

La 69 de ani arata ca la 30. Un medic din Las Vegas, Statele Unite, a reusit sa isi remodeleze trupul cu ajutorul exercitiilor si al steroizilor, iar acum, la cei 69 de ani ai sai, arata ca un barbat de 30 de ani. Jeffrey Life, care a devenit imaginea centrului medical unde lucreaza, primeste sute de vizite zilnic, chiar si de la barbati tineri care doresc sa aiba un corp asemanator, scrie Cancan.