Un baietel de un an, din Argentina, hranit de pisici. Politista l-a despartit cu greu pe micut de pisici. Un copil de doar un an a fost descoperit, zilele trecute, intr-o localitate din Argentina, dupa ce micutul s-a pierdut de tatal lui si mai multe pisici au avut grija de el, timp de cateva zile. Politista care l-a gasit a declarat ca a vazut o multime de feline adunate intr-un canal si cand s-a apropiat a avut surpriza de a-l vedea pe copil. Baiatul se hranea din mancarea adusa de pisicute, iar cand dormea acestea se inghesuiau in jurul lui pentru a-i tine de cald, scrie Libertatea.

Hotelul de gheata, gata de Ajun. Lucrarile la cea de-a patra “versiune” a hotelului de gheata de la Balea Lac au fost intarziate fata de grafic. Insa, muncitorii lucreaza in aceste zile la foc automat pentru ca, de Ajun, hotelul sa fie gata. Inaugurarea “palatului de clestar” nu va mai avea loc astazi, asa cum fusese programat initial. Temperaturi pozitive, vant puternic si zapada putina au fost piedica in realizarea acestui proiect. De zece zile insa se munceste pe branci pentru Ice Hotel 2009, scrie Click.

Au aruncat cu gunoaie in bradul de Craciun din Atena. In Grecia, zeci de tineri au continuat seria protestelor care au izbucnit in urma cu doua saptamani, dupa ce un adolescent in varsta de 15 ani a fost impuscat mortal de un politist. Mai mult chiar, acestia au vandalizat, sambata noaptea, bradul amplasat in centrul Atenei, capitala Greciei, si i-au atacat pe politistii ce-l pazeau, anunta Libertatea.

Barul cu 20.000 de luminite de Craciun. Un englez, proprietar de bar, din Eastbourne, East Sussex, a devenit celebru in toata Anglia deoarece barul sau gazduieste in perioada Craciunului 1.000 de ghirlande si 18.000 de luminite. Primele luminite au aparut in bar, in 1982, atunci cand Phil, acum in varsta de 58 de ani, a achizitionat localul. In anii ce au urmat colectia familiei s-a imbogatit si a ajuns sa valoreze 10.000£. Decorarea barului este deja o traditie. In fiecare luna decembrie, cu trei saptamani inainte de Craciun, Phil, sotia sa Anne si 15 clienti fideli si prieteni se apuca sa instaleze ghirlandele si luminitele, scrie Gardianul.

Cele mai spectaculoase fotografii ale anului 2008. Editia online a cotidianul britanic The Telegraph propune acum, la sfarsit de an, o galerie a celor mai spectaculoase fotografii de presa, din anul 2008. De la Jocurile Olimpice de la Beijing pana la prabusiri de avioane si oameni in flacari, imaginile agentiilor de stiri se intrec in imagini la granita dintre placere si teroare - un spectacol sublim, scrie Click.

Nevoiasii italieni serviti cu caviar. Este foarte celebra fraza "Daca nu avem paine, dati-le cozonac", spusa de regina Frantei, Marie Antoinette, atunci cand oamenii s-au plans ca sunt atat de saraci incat nu au nici macar paine. Tot ceva asemanator s-a intamplat si in Italia zilelor noastre: nevoiasii din cantinele, adaposturile si azilele de batrani din Milano vor fi serviti cu caviar in valoare de jumatate de milion de euro, informeaza Libertatea.

Cele 10 minuni ale Dubaiului – arhitectura la superlativ. Dubaiul este cunoscut ca un oras al superlativelor – a inregistrat CEA MAI rapida dezvoltare, cu CELE MAI inalte, CELE MAI scumpe si CELE MAI incapatoare piese arhitecturale din lumea intreaga. Devenit metropola peste noapte, centrul financiar al lumii arabe adaposteste cele mai indraznete realizari/proiecte arhitectonice, dintre care se remarca 10 "minuni" emblematice, noteaza Click.

O fetita de 8 ani nu poate divorta de sotul ei. Un tribunal din Arabia Saudita a refuzat cererea de divort dintre o copila de clasa a patra si sotul ei in varsta de 58 de ani. Judecatorii au declarat ca trebuie „mai intai sa ajunga la pubertate” abia dupa aceea poate divorta. Micuta a fost casatorita de catre propriul tata pentru suma de 30.000 de riyali sauditi, insemnand aproximativ 8.000 de dolari. „Judecatorul a refuzat sa se pronunte impotriva plangerii depuse de mama apreciind ca aceasta nu este indreptatita sa faca plangere. Fetita insasi va trebui sa faca asta cand va ajunge la pubertate”, a precizat avocatul copilei, scrie Atac-Online.

Graffitti 3 D, arta betoanelor vii (galerie foto). Graffitti-ul, una dintre fetele (controversate ale) artei contemporane, coboara pictura in strada. Trecatorul de rand o poate admira si calca in picioare in acelasi timp, fara ca nimeni sa se supere. Graffitti 3 D, ultima inovatie in materie (desene 3 D exista inca din antichitate, dar nu la asa dimensiuni impresionante ca acum), este un fenomen bine conturat in lume, scrie Click.