Au prins un hot de masini cu ajutorul unui tantar. Incredibil, dar adevarat! Un tantar din Finlanda i-a ajutat pe politisti sa indentifice un hot de masini si "asteapta sa vada" daca va fi acceptat ca „martor" impotriva infractorului. Totul a decurs destul de simplu pentru oamenii legii. Acestia nu au trebuit decat sa prinda insecta care se afla in masina furata si care se hranise cu sangele hotului, sa extraga sangele din ea si sa-l analizeze intr-un laborator, iar dupa rezultatele ADN l-au identificat pe infractorul recidivist care se afla deja in baza de date a politiei, scrie Libertatea.

Chiar daca a murit, inca primeste telefoane. Procurorul John Jacobs inca primeste mesaje vocale pe telefonul sau mobil, chiar daca este decedat de peste trei ani. Familia lui Jacob l-a ingropat pe acesta cu telefonul in buzunar, dupa ce a murit din cauza cancerului pancreatic de care suferea. Inainte de a fi inmormantat, bateria telefonului a fost incarcata de catre membrii familiei. Sotia sa, Marian Seltzer, continua sa plateasca factura telefonica in valoare de 55 de dolari, iar numarul sau de telefon este gravat pe piatra funerara, sub cuvintele "Odihneasca-se in pace", scrie Gardianul.

Britanicii creeaza cipul ce provoaca orgasmul. Cercetatorii britanici sunt pe cale sa creeze un cip care, odata implantat in creier, poate provoca orgasmul. Tehnologia va fi posibila abia peste cativa ani, iar zona cortexului in care va fi implantat cipul va putea fi stimulata in asa fel incat placerea sa devina la fel de intensa ca cea obtinuta printr-un orgasm, scrie Libertatea.

Au fost omorati in bataie pentru a renunta la fumat. Fumatul este considerat un obicei foarte prost, care poate fi fatal. Un cuplu malaezian a fost batut pana la moarte de catre membrii familiei intr-un ritual aparent de "renuntat la fumat". "Aveau capetele lovite de masa si se vedeau urmele loviturilor de matura si de casti de motoare pe corpul lor." au declarat autoritatile pentru jurnalisti. Fiica celor doua victime, in varsta de 14 ani, a fost, de asemenea ranita si dusa la spital, iar fiul si alte trei rude au ramas in custodia politiei pana la incheierea anchetei, scrie Gardianul.

Acum poti canta colinde cu Elvis Presley. Fanii Regelui Rock'n' Roll, Elvis Presley pot acum sa-si inregistreze vocea alaturi de cea a a idolului lor pentru a canta melodia Blue Christmas. Pentru a putea canta cu Elvis, fanii trebuie sa viziteze site-ul singwiththeking.com. Apoi, dupa ce l-au ascultat pe Elvis interpretatand aceasta melodie alaturi de solista de country Martina McBride, vizitatorii sunt indemnati sa sune la un numar de telefon pentru a-si inregistra vocea alaturi de cea a Regelui, informeaza Libertatea.

Veverita mov ii uimeste pe iubitorii de animale. A fost botezata Pete si a fost observata, prima data, in Stubbington, Hampshire, in imprejurimile scolii Meoncross, scrie Daily Mail. Pentru ca majoritatea veveritelor sunt gri sau rosii Pete i-a facut pe copiii, parintii si elevii de la Meoncross sa incerce sa rezolve misterul legat de blana mov. Se pare ca veverita isi face veacul intr-o cladire veche unde sunt depozitate imprimante iesite din uz, si e posibil ca Pete sa fi “degustat” un cartus cu cerneala mov, care i-ar fi colorat blana, scrie Gardianul.

O cheama Fecioara Maria. Suntem obisnuiti cu tot felul de nume neobisnuite, cum ar fi Branza, Gaura, Vacaru, Gaina, Butoi, Purcea, Ouatu, Ciolan, Stafie etc, unele mai ciudate si mai haioase decat altele. Ce-ati zice insa daca, atunci cand ati face cunostinta cu cineva, acea persoana s-ar recomanda “Fecioara Maria” sau “Sfintu Pavel”? Ei bine, nu e vorba de “fete bisericesti”, ci de doi bucuresteni care poarta aceste nume incredibile in acte, scrie Libertatea.

A tinut in gura un scorpion de 18 centimetri. "Regina scorpionilor" a doborat un nou record dupa ce a reusit sa tina in gura mai mult de doua minute un scorpion viu de 18 centimetri. In varsta de 39 de ani, Kanchana Kaetkaew le-a demonstrat, luni, celor care au fost prezenti la evenimentul care a avut loc intr-o statiune turistica aflata la sud-est de Bangokok ca poate sa imblanzeasca orice scorpion, scrie Libertatea.

Scena nasterii Mantuitorului, jucata de doi homosexuali. In Olanda, scena nasterii Mantuitorului a fost jucata de doi homosexuali. Reprezentantii Bisericii nu au fost deloc incantati de aceasta idee, acuzand comunitatea gay ca fura spiritul Craciunului, noteaza Libertatea.