Fecioara Maria si Sfantul Pavel, printre bucuresteni.Suntem obisnuiti cu tot felul de nume neobisnuite, cum ar fi Branza, Gaura, Vacaru, Gaina, Butoi, Purcea, Ouatu, Ciolan, Stafie etc., unele mai ciudate si mai haioase decat altele. Ce-ati zice insa daca, atunci cand ati face cunostinta cu cineva, acea persoana s-ar recomanda “Fecioara Maria” sau “Sfintu Pavel”? Ei bine, nu e vorba de “fete bisericesti”, ci de doi bucuresteni care poarta aceste nume incredibile in acte. (Libertatea)

Mariah Carey vrea sa petreaca Craciunul intr-un mod original: "Vom sta intr-un jacuzzi cu apa fierbinte, iar apoi ne vom rostogoli in zapada. Dupa aceea, ne intoarcem in jacuzzi. Voi purta un costum de baie rosu si o caciulita de Mos Craciun" (Libertatea)

Mihaela Radulescu l-a avut invitat in platoul emisiunii “Craciun in familie”, care a fost inregistrata deja si care se va difuza pe 25 decembrie, pe Sorinel Pustiul. Interpretul a declarat ca a venit in emisiune pentru “cea mai tare zana”, adresandu-se astfel gazdei Mihaela Radulescu. Aceasta a raspuns: “Eu nu sunt zana. Sunt diva!”, dedicandu-i Andreei Marin Banica piesa “Hai, zana mea!” cantata de Sorinel. (Libertatea)