Un cantec de Craciun, interpretat de animale, a devenit hit. Suntem innebuniti dupa modul in care "canta" animalele. Cel putin asta s-a demonstrat atunci cand adaptarea unui cantec clasic de Craciun, interpretat de animale a fost accesat pe internet de doua milioane de oameni. Spotul are ca protagonist un cor de animale salbatice care interpreteaza, intr-o versiune proprie, melodia festiva "Stop the Cavalry". Cu ajutorul efectelor speciale si al unei orchestre formate din greieri si insecte, prevazute cu trompete, saxofoane si tromboane, creaturile padurii reconstituie plurivocal cantecul hit din anii '80, scrie Libertatea.

Producatorul pantofilor „anti-Bush” a dat lovitura. Producatorul turc al incaltarilor aruncate de un jurnalist irakian impotriva lui Bush isi freaca mainile de bucurie: sute de mii de comenzi ii curg, din toate cele patru zari. El a declarat luni chiar ca a fost nevoit sa angajeze o suta de persoane in plus pentru a face fata afluxului de comenzi venite din lumea intreaga. „Din ziua incidentului si pana astazi la ora 13:00 (11:00 GMT) am primit comenzi pentru 370.000 de perechi”, a declarat Serkan Turk, directorul de vanzari al firmei de incaltaminte Baydan, precizand ca aceasta vinde de obicei 15.000 de perechi de pantofi de acest model pe an, scrie Gandul.

Si-a dat seama ca este insarcinata cu 10 minute inainte sa nasca. O englezoaica a realizat ca este insarcinata, chiar cu 10 minute inainte de nastere, la spital, unde se prezentase pentru niste dureri abdominale. Durerile de burta aveau un nume, Alfie, de 2,300kg, scrie Gardianul.

Cum se va face sex in viitor: prezervativul spray. Jan Vinzenz Krause, un antreprenor de 31 de ani din Germania, a inventat primul prezervativ care se adapteaza dupa dimensiunile fiecarui barbat prin pulverizare: prezervativul spray. Frustrat ca firmele producatoare de prezervative vin in intampinarea pietei doar cu dimensiunea standard, exceptie facand brandurile extra-large, el a decis sa faca o schimbare in acest domeniu. Spray-ul contine latex lichid care se aplica prin pulverizare. Inventatorul acestui prezervativ spune ca latexul se intareste in cateva secunde si, spre deosebire de produsele traditionale, se muleaza perfect, scrie Romantica.

Uite cum vine Mosul anul acesta de Craciun! Zeci de cascadori sau amatori de senzatii tari s-au intrecut anul acesta in cele mai trasnite moduri prin care Mosul poate aduce cadouri. Daca in Sydney, Australia, Mosul a apelat la serviciile unui avion pentru a duce cadouri la copii, in Berlin, Germania, echilibristica pe sarma a fost la loc de cinste. In Indonezia, Mosul a trebuit sa inoate printre rechini pentru a ajunge la copiii cuminti, iar in Beijing a pedalat kilometri intregi pentru a prinde seara de Craciun, scrie Click.

Parfumul care ucide. Un zvon despre existenta unui parfum care ucide ii agita pe locuitorii din Abu Dhabi si Dubai. In ultimele zile, acestia au primit mesaje pe telefonul mobil, prin care erau anuntati ca 18 persoane au murit inspirandu-i aroma, scrie Cancan.

Au cazut cu masina in rau in timp ce faceau dragoste. Ceea ce trebuia sa fie un moment special pentru doi indragostiti din Rusia, s-a transformat intr-o experienta de cosmar. Cei doi au fost la un pas de moarte dupa ce masina lor s-a prabusit in apa in timp ce faceau dragoste. Acestia au oprit langa raul Lihoborka intr-un loc unde se spune ca daca indragostitii se saruta iubirea lor va dura vesnic, scrie Libertatea.

Obama, gol pana la brau: mai atragator decat Sarkozy, „aproape la fel de aratos” ca Putin. Presedintele ales al SUA, Barack Obama, a aparut recent in public gol pana la brau. Aflandu-se cu sotia si cele doua fiice ale sale in vacanta in Hawaii, inainte de a fi investit oficial in functie la 20 ianuarie anul viitor, noul lider al administratiei americane a aparut in public doar in pantaloni scurti, etaland o figura supla, ca intr-o reclama pentru modul sanatos de viata. Revista Men's Fitness l-a plasat pe noul presedinte al SUA printre primele cele mai sanatoase 25 de persoane din Statele Unite ale Americii, scrie Gandul.

Picteaza tablouri cu sperma. Un barbat din Berlin, Germania, are un mod inedit de a face arta. El picteaza tablouri cu sperma, pe care o aduna din prezervativele pe care le foloseste. Pentru desenul din imagine, Martin von Ostrowski, de 50 de ani, a trebuit sa adune propria sperma din peste 70 de prezervative, scrie Libertatea.