Au fost parintii a 117 copii. Un cuplu din Marea Britanie a primit zilele trecute o distinctie pentru ”calitatile parentale”. Robert si Caroline Rejdak din Hexton au fost, in ultimii 32 de ani, parintii a 117 copii. Deoarece nu puteau sa aiba copii din cauza unor probleme medicale, britanicii s-au inscris in 1976 intr-un program prin care luau in grija micuti parasiti sau din centrele pentru minori. Astfel, observand ca le place de minune sa aiba grija de ei, Robert si Caroline au luat in grija aproape toti micutii de la casa de copii din zona in care locuiau. Cuplul a crescut fiecare copil pana la varsta majoratului, ajutandu-l sa aiba o educatie liceala si sa invete o meserie, scrie Libertatea.

Un grec si-a dat casa pe bautura. Un grec a renuntat la apartament ca sa poata bea fara bani toata viata. Un tribunal din Atena a invalidat contractul incheiat intre proprietarul unui bar si un barbat care ii cedase apartamentul pentru o suma modica si dreptul de a bea gratuit in localul acestuia pana la sfarsitul vietii, potrivit editiei de sambata a ziarului elen “Elefterotipia”. Cu patru ani in urma, un barbat in varsta de 62 de ani, suferind de alcoolism cronic, si-a vandut apartamentul proprietarului unui bar din apropiere pentru doar 6.500 de euro si dreptul de a beneficia de bautura gratis pana la moarte in barul acestuia, scrie Click.

Obama va locui intr-un hotel bantuit. Presedintele american ales, Barack Obama, si familia sa vor locui, incepand de duminica, in hotelul Hay-Adams din Washington, un stabiliment renumit in capitala americana. Cu toate acestea, legenda spune ca luxosul hotel este bantuit. Conform povestilor care circula in Washington, hotelul este bantuit de sotia lui Henry Adams, Marion "Clover" Adams, care s-a sinucis din cauza unei depresii in 1885. Se spune ca fantoma viziteaza frecvent cladirea, in luna decembrie a fiecarui an, in jurul datei la care Marion s-a sinucis. anunta Libertatea.

VIDEO Ea sparge pepeni cu sanii. In ziua de astazi din ce in ce mai multe femei se simt complexate de aspectul fizic si incearca sa il imbunatateasca cu ajutorul operatiilor estetice. Implantul cu silicon este cel mai des folosit. O femeie din Spania nu si-a schimbat doar aspectul fizic cu ajutorul silicoanelor, dar a gasit si o intrebuintare noilor sai sani: sparge pepeni cu ei. In cadrul unei emisiuni televizate femeia a facut o demonstratie de forta pe pieptul sau, reusind sa sparga coaja groasa a pepenilor cu ajutorul sanilor, scrie Gardianul.

Vecina era sora pierduta de 40 de ani. Un frate si o sora au stat departe unul de celalalt timp de 40 de ani, pentru ca acum sa descopere ca locuiesc la doar 250 de metri unul de celalalt. Ken Whitty, 64 de ani, a trecut de nenumarate ori pe langa locuinta surorii sale, Yvonne, despre care nu mai avea nicio veste de 40 de ani, si a vazut-o chiar si in gradina, insa n-a recunoscut-o. Regasirea a avut loc de-abia in momentul in care Ken a apelat la ziarul local pentru a fi ajutat in cautarile sale, noteaza Libertatea.

Australienii sunt prea obezi pentru a fi salvati. Populatia Australiei a devenit una dintre cele mai obeze din lume, ocupand locul intai pe aceasta tema. Din cauza greutatii corporale excesive, persoanele care locuiesc in zone izolate nu mai pot fi transportate cu avioanele de salvare actuale. Guvernul statului New South Wales intentionand sa achizitioneze noi avioane pentru persoanele obeze. Avioanele ambulanta actuale, celebrele „Flying Doctors” (Doctorii Zburatori), nu pot transporta decat persoane cu greutatea corporala de pana la 140 de kilograme. Din pacate majoritatea australienilor depasesc des aceasta limita. Drept urmare, autoritatile intentioneaza sa faca rost de avioane care sa poata transporta persoane cu greutatea corporala de pana la 260 de kilograme, noteaza Atac-Online.

O femeie a nascut intr-o statie de metrou londoneza. O femeie a nascut intr-o statie de metrou din Londra, dupa ce i s-a rupt apa pe neasteptate iar medicii de la Ambulanta au hotarat ca nu mai au timp s-o transporte la spital, informeaza The Guardian. Femeia a nascut o fetita sanatoasa, la 35 de minute dupa ce un supraveghetor chemase ambulanta, noteaza Libertatea.

Deranjata de propriul comportament, s-a denuntat la politie. O tanara soferita din North Dakota, SUA, a consumat ceva mai mult alcool, dupa care s-a urcat la volan si a plecat cu masina. Pentru ca pe sosea nu s-a intalnit cu nici un politist de la rutiera, adolescenta de 17 ani s-a hotarat sa se denunte singura. A sunat la politie si-a spus numele, locatia si faptul ca e sub influenta bauturilor alcoolice si s-a urcat la volan. Mai mult, tanara a rugat autoritatile sa mearga sa constate faptele, scrie Libertatea.