Adrian Nastase, deputat PSD: „(Imi voi da demisia din Parlament n.n.) numai dupa ce isi da demisia si Traian Basescu de la Cotroceni, unde se ascunde in spatele imunitatii prezidentiale, pentru dosarul Flota, care a fost intors din instanta pentru ca nu era bine semnat” (Gandul).

Mircea Geoana: „Dar cine este Miron Mitrea?! Nu are niciun fel de functie in partid”. Presedintele pesedist a sustinut ca, de acum inainte, va renunta la diplomatie si nu ii va mai ierta pe cei care-l ataca, asa cum a facut pana acum, sau pe cei care afecteaza imaginea partidului: „Suntem un partid care nu ne mai permitem prea mult sa avem acest tip de cacofonii si de dueluri absolut tampite la TV, pe teme minore, despre ambitia unui lider, fost lider sau lideras" (Gandul).

Teodor Pop Puscas, candidat la primaria Cluj-Napoca (PSD): “Daca nu gindim imens, n-am facut nimic”. (Ghilotina de campanie)

Gheorghe Astileanu, candidat la primaria Cluj-Napoca (PNG-CD): “Chiar am avut discutii cu oameni din mass-media si cu oameni din presa”. (Ghilotina de campanie)