Broasca cu sapte picioare, la un restaurant din China. Broastele sunt delicatese culinare pentru unii si nu e ceva neobisnuit sa le gasesti la un restaurant. De fapt, e vorba despre piciorusele de broasca. Daca restaurantul respectiv e in China, nici nu te miri daca gasesti in meniu multe feluri de bucate care sa contina asa ceva. Totusi, o broasca vie, care se plimba printr-un local te uimeste. Si mai si, e daca respectivul animal are sapte picioare in loc de patru. O astfel de broscuta a fost prinsa recent intr-un restaurant din provincia Hunan, China, scrie Libertatea.

31 de dolari pentru sex cu Barack Obama. In jurul lui Barrack Obama s-a dezvoltat o adevarata industrie. Chipul celui mai important om al momentului nu putea lipsi nici macar din industria erotica. Mai intai au fost prezervativele Obama, aparute in timpul campaniei electorale premergatoare alegerilor. Acum fanteziile femeior se pot implini cu ajutorul vibratorului Barack Obama, scrie Click.

S-a tranformat in papusa Barbie. O femeie din Offord Cluny, Marea Britanie, era obsedata de papusa Barbie si era convinsa ca daca va arata precum jucaria preferata, va fi fericita. Astfel, Sarah Burge, s-a transformat cu ajutorul operatiilor estetice in Barbie. Si-a vopsit parul, si-a modificat sanii, fata, buzele coapsele si si-a vazut visul cu ochii. Bineinteles ca intreaga poveste a costat-o cateva zeci de mii de lire, scrie Libertatea.

Un iaht de 38 de metri a blocat traficul. O mega-ambarcatiune de lux, transportata pe strazile din Italia, a provocat un ambuteiaj care a durat cateva zeci de minute. Soferii din Sabaudia, Italia, au avut parte de o surpriza deloc placuta in weekend. Traficul din apropiere de santierul naval Rizzardi a fost blocat de transportul unei mega-ambarcatiuni apartinand unui armator grec. Scos din santier pentru a fi dus pe un lac aflat la 15 kilometri distanta, iahtul a invadat la propriu strazile si bulevardele din oras, blocand traficul timp de 40 de minute. Si nici nu e de mirare, dat fiind ca ambarcatiunea "Techema 120" are o lungime de 38 de metri, scrie Cancan.

Sexul si ciudateniile lui: 10 lucruri pe care nu le stiai. Viata sexuala are bizareriile sale. Si nu vorbim aici de acuplarea animalelor – pentru explicitarea carora puteti viziona cu incredere documentarele de pe Animal Planet - ci de viata sexuala a oamenilor, care isi are rubrica sa aparte de “Stiati ca…”. Cei de la The Frisky au facut un top al celor mai ciudate lucruri pe care majoritatea oamenilor nu le stiu despre propria lor sexualitate: 1. 400,000,000 de oameni (adica unul din 17) fac sex intr-o zi. Asta inseamna ca 4,000 de oameni fac sex chiar acum! Cititi restul topului pe Click.ro

A invatat sa vorbeasca din nou de la papagali. Conform The Telegraph, un pompier din Statele Unite, care, in urma unui accident, si-a pierdut abilitatea de a vorbi, a inceput din nou sa vorbeasca, dupa 14 ani, invatand de la papagalii sai. In urma accidentului, doctorii i-au spus lui Brian Wilson ca v-a duce o viata la pat, deoarece sanatatea i-a fost afectata pe toate planurile. Dupa o perioada in care a stat numai in pat, barbatul a inceput, insa, sa isi revina. Stand zi de zi langa papagalii pe care ii avea din copilarie si ascultandu-i, a inceput sa rosteasca cate un cuvant. Astfel, cu timpul a reinvatat sa vorbeasca coerent, scrie Gardianul.

S-a culcat cu cinci milionari in acelasi timp. Manechinul Aaliyah Johnson a dezvaluit ca, de trei ani, se iubeste cu cinci barbati avuti si ca nu vrea sa renunte la niciunul. Modelul a recunoscut ca banii o excita si ca gentile scumpe si bijuteriile sunt slabiciunea ei. Modelul Aaliyah Johnson, in varsta de 24 de ani, a povestit, cu o sinceritate dezarmanta, unui ziar din Marea Britanie ca de trei ani este amanta a cinci milionari in acelasi timp. Nici unul dintre amanti nu stie de existenta celuilalt, scrie Cancan.