A incercat sa-si fumeze pisica. Incredibil, dar adevarat! Un american a fost arestat pentru ca a incercat sa-si fumeze... pisica. In varsta de 20 de ani, Acea Schomaker a fost surprins de politisti in timp ce fuma marijuana cu ajutorul unui dispozitiv artizanal in interiorul caruia si-a inchis pisica. Tanarul a spus oamenilor legii ca nu a vrut decat sa isi "calmeze" patrupedul pentru ca era foarte agitat, scrie Libertatea.

Si-a obosit sotul atat de tare incat acesta a murit. Conform CNews, o femeie din Chardon, Ohio, a recunoscut ca si-a obosit sotul pana cand acesta a decedat. Christine Newton, in varsta de 41 de ani, si-a fortat sotul sa inoate in piscina casei lor pana cand acesta a obosit atat de tare incat a suferit un atac de cord. Exista chiar si un film care o arata pe femeie cum il forteaza pe James Mason, in varsta de 73 de ani, sa inoate si nu il lasa sa iasa din piscina, noteaza Gardianul.

Un hipopotam s-a mutat intr-o statie de epurare. Un hipopotam de 800 de kilograme, s-a mutat intr-o statie de epurare sud-africana, spre disperarea autoritatilor, care ii cauta de urgenta o noua "locuinta". Scapat din rezervatia Rondevlei si alungat de tatal sau Brutus, tanarul hipopotam si-a gasit refugiul in apele acestei statii situate in apropiere de Cape Town, in sud-vestul Africii de Sud. Hipopotamul Zorro este tinut sub supraveghere, bazinul in care locuieste fiind inconjurat cu un gard electric, noteaza Libertatea.

A intretinut relatii sexuale cu peste 100 de cadavre. Un barbat din Indiana, care a lucrat la morga din Hamilton timp de 16 ani, a fost acuzat de necrofilie dupa ce procurorul a aratat ca acesta a facut sex cu peste 100 de cadavre, informeaza Daily Mail. Autoritatile sustin ca Kenneth Douglas, de 55 de ani, era drogat sau baut in timpul actelor sexuale si ca acesta nici nu isi mai aminteste numarul cadavrelor cu care a facut sex, scrie Gardianul.

A cules capsuni in Spania pentru a-si remodela organul genital. O ieseanca de 40 de ani isi dorea atat de mult ca organul ei genital sa arate mai tanar, incat, pentru a-si permite operatia estetica necesara, s-a dus sa munceasca in Spania, la capsuni. Femeia a muncit cateva luni ca sa-si faca o operatie de remodelare a organului genital, care costa 800 de euro, noteaza Libertatea.

Singurul delfin roz din lume. Conform The Telegraph, singurul delfin roz din lume care a fost descoperit intr-un lac din Louisiana, Statele Unite, a devenit o atractie atat de mare, incat turistilor le-a fost interzis sa se apropie de el. Ochii delfinului au, de asemenea, o nuanta de roz. Capitanul Erik Rue, in varsta de 42 de ani, a fotografiat mamiferul in timp ce inota impreuna cu alti 4 delfini normali. "Am vazut din intamplare un mic banc de delfini, iar de la distanta unul dintre ei mi s-a parut mai deschis la culoare. Cand m-am apropiat de ei am ramas socat sa vad ca acel delfin este de fapt roz, informeaza Gardianul.

Jucatorii unei echipe de fotbal din Italia poarta acelasi nume. O echipa de fotbal din Italia a devenit cosmarul oricarui arbitru, intrucat toti jucatorii sai poarta acelasi nume de familie, relateaza site-ul Ananova. Potrivit sursei citate, toti fotbalistii clubului - care joaca in liga amatorilor - se numesc De Feo. Si nu numai atat! Antrenorul, secretarele, medicul si cei 12 sponsori ai echipei De Feo, din Serino, sudul Italiei, au acelasi nume, scrie Libertatea.

A sunat la politie de 100 de ori ca sa-si gaseasca sot. Rapusa de singuratate dupa ce a divortat de sotul ei, o femeie din Germania a fost amenintata cu inchisoarea pentru ca a sunat de 100 de ori la politie in speranta ca-si va gasi un nou sot, noteaza Libertatea.

Nu angajeaza persoane cu urechi mari sau murdare. O companie din China solicita celor care candideaza pentru un post in cadrul firmei sa-si arate urechile pentru a vedea daca sunt curate si nu foarte mari. Compania, care produce materiale de constructii, doreste sa se asigure ca infatisarea angajatilor nu va avea un efect negativ asupra clientilor, noteaza Libertatea.