Un motan si-a gasit stapanul dupa ce a hoinarit 70 km prin Siberia. Un motan pierdut a parcurs 70 de km prin Siberia ca sa-si gaseasca stapanul care se mutase in alt oras. Motanul Boian s-a pierdut cand familia se muta in regiunea Krasnoiarsk (Siberia de Est), a povestit stapanul, Serghei Minskih, scrie Click.

Soldatul si-a ascuns sarcina si a nascut, pe furis, in baraca armatei. O femeie care facea parte din fortele armate din Marea Britanie a ascuns timp de noua luni faptul ca este insarcinata si a nascut pe furis in baraca armatei. Dupa ce a nascut, tanara in varsta de 20 de ani a incercat sa o tina ascunsa pe fetita abia nascuta, dar aceasta a fost descoperita de un alt soldat care a auzit-o plangand, informeaza Dailymail. Autoritatile spun ca mama, al carei nume nu a fost dezvaluit inca, a continuat sa ia parte la exercitiile din armata, in ciuda faptului ca era insarcinata, scrie Gardianul.

Dat afara de la orgie pentru ca nu s-a dezbracat. Un barbat din Australia a starnit o mica revolta la orgia la care participa pentru ca nu a vrut sa se dezbrace. Politia a fost chemata pentru a potoli pornirile violente ale participantilor la orgie, unde “hainele nu sunt admise”, si i-a obligat pe barbatul care nu a vrut sa se dezbrace si pe sotia acestuia sa paraseasca petrecerea. Revolta a pornit atunci cand patru femei complet dezbracate au protestat ca barbatul in cauza nu-si dadea hainele jos, scrie Libertatea.

I-a taiat jumatate din limba prietenului. Conform The Telegraph, o femeie din Marea Britanie i-a taiat in doua limba prietenului ei fiindca acesta nu o mai sarutase frantuzeste de cateva zile. Dupa ce a primit de la medici vestea ca inca nu a ramas insarcinata, Tory Davies si-a mustrat prietenul, Mark Coughill, un barbat divortat, in varsta de 45 de ani. I-a reprosat acestuia ca nu a mai sarutat-o frantuzeste de cateva zile. Barbatul, dorind sa indrepte lucrurile, a imbratisat-o pe Tory si a inceput sa o sarute. Simtind mai multa violenta decat de obicei din partea iubitei, acesta i-a cerut sa se opreasca, dar femeia nu s-a oprit decat in momentul in care jumatate din limba lui Mark i-a ramas ei in gura, scrie Gardianul.

A descoperit ca era barbat. O atleta din China care a castigat duzine de medalii, a fost nevoita sa le arunce pentru ca a descoperit ca de fapt era barbat. Xiao Nan, din Chengdu, castigase mai mult de 40 de medalii in competitii studentesti dupa ce a absolvit liceul, insa dupa ce o serie de teste facute de medici au scos la iveala ca aceasta era barbat, Xiao a aruncat aproape toate medaliile, mai putin zece din ele. “Sa fiu o campioana nu a fost niciodata o fericire pentru mine. Sa urc pe podium ma facea sa ma simt vinovata si am simtit mereu ca adevaratul campion ar trebui sa stea alaturi de mine”, a declarat aceasta, scrie Libertatea.

Acvariu cu vibrator pentru dependentii de sex. Organizatorii Targului Erotic de la Milano mizeaza pe articole gen prezervativul pentru fructe sau colierul cu afrodiziace pentru a atrage cat mai multi vizitatori la standuri. Desi a ramas mai bine de o luna pana la deschiderea Targului Erotic de la Milano, care va avea loc in perioada 22-27 aprilie, organizatorii evenimentului au inceput deja sa faca reclama celor mai trasnite obiecte pe care le vor prezenta participantilor. "Anul acesta mizam pe obiecte de arta imaginate de 20 de mari designeri. Nu trebuie ratat acvariul cu vibrator, realizat de celebrul Philippe di Meo, creatorul parfumului care miroase a saliva si transpiratie, scrie Cancan.

Barbati inarmati au furat mii de prezervative. Autoritatile indoneziene sustin ca 6 barbati inarmati au furat mii de prezervative si de pilule contraceptive de la un centru de planning familial. Barbatii mascati au lovit paznicul in cap, apoi au luat tot ce au gasit pe rafturi si in seiful centrului. Pe langa prezervativele si pilulele contraceptive, hotii au mai luat si 1.000 de dolari, scrie Gardianul.

A avut viata dubla ca sa isi salveze fiul criminal. Timp de un an, americanca Doreen Giuliano, in varsta de 46 de ani, a pozat intr-o californianca sexy pentru a intra in asternuturile juratului Jason Allo, pe care l-a suspectat ca i-a defavorizat baiatul, care omorase un coleg de facultate. Din dragoste pentru fiul ei, John, care fusese condamnat la 25 de ani de detentie pentru ca si-a ucis un coleg de facultate, americanca Doreen Giuliano a pus la cale un plan ingenios. Suspectand ca Jason Allo, unul dintre juratii care i-au hotarat soarta lui John, nu si-a facut treaba cu seriozitate, femeia, in varsta de 46 de ani, si-a schimbat aspectul fizic si a incercat sa intre in patul acestuia. "In fiecare zi, ma machiam timp de doua ore pentru a poza intr-o californianca sexy si a-i intra in gratii lui Jason, scrie Cancan.

Ragaie incontinuu de trei ani. O batranica din Essex, Marea Britanie, nu mai stie ce sa faca pentru ca sa scape de ragait, deoarece de trei ani incoace parca nu se mai poate opri. Jean Driscoll (72 de ani) a inceput sa ragaie in 2006, la inceput de cateva ori pe zi, iar acum deja scoate uratele sunete odata la cateva minute. Femeia a mers la tot felul de doctori, si-a facut analizele si toate i-au iesit bine. Nimeni nu stie din ce cauza ragaie asa, scrie Libertatea.