Bicicleta de fite, facuta din aur si cristale Swarovski. Parca pentru a sfida criza mondiala, unele firme lanseaza produse de lux la niste preturi exorbitante. Ultima fita o reprezinta bicicleta din aur cu cristale Swarovski. Aurumania Gold Bike Crystal Edition, poate fi achizitionata cu 102.418 dolari si au fost produse zece exemplare, scrie Libertatea.

Familie de vanzare. Cei cinci membri ai clanului Guerra, din Austin, Texas, cauta pe site-ul eBay o companie care sa ii ajute sa isi plateasca datoriile de 50.000 de dolari in schimbul unor servicii publicitare, scrie Cancan.

Delfinul care s-a imprietenit cu un tigru. Daca ar fi trait in salbaticie, nu s-ar fi intalnit niciodata. Tanarul tigru si delfinul au fost fascinati unul de celalalt din clipa in care s-au intalnit la Six Flags Discovery Kingdom, din California. Cei doi s-au examinat din toate unghiurile posibile si se pare ca si comunica intre ei, scrie Gardianul.

A fost descoperita o panza de paianjen veche de 140 de milioane de ani. O panza de paianjen, considerata de specialisti cea mai veche din lume, a fost descoperita in interiorul unei bucati de chihlimbar, pe o plaja din regiunea East Sussex din Marea Britanie. Bucata de chihlimbar s-a format in urma cu 140 de milioane de ani, in perioada cretacicului. Vanatorul de fosile Jamie Hiscocks si fratele lui, Jonathan, au gasit pe aceeasi plaja si maxilarul fosilizat al unui exemplar de Iguanodon (dinozaur cu dintii mari), informeaza Libertatea.

Scrie cu mainile, picioarele si gura. Chinezul Zhou Mingdi din provincia Shandong poate scrie cu mainile, picioarele si cu gura in acelasi timp. Barbatul si-a dezvoltat aceste calitati in copilarie, atunci cand treburile gospodaresti ii ocupau tot timpul si nu isi putea termina temele, noteaza Cancan.

Cel mai gras barbat din lume iese la plimbare. Chiar daca nu poate sa mearga, cel mai gras om din lume, va iesi la o plimbare cu masina sa, un Chevrolet Astrovan din 1989, care a fost modificata in asa fel incat sa suporte greutatea barbatului. Manuel Uribe, cunoscut de prieteni ca Meme, a intrat in Cartea Recordurilor in anul 2006 cand cantarea 560 de kilograme. De atunci barbatul a slabit 226 de kilograme. Automobilul barbatului se va numi "Meme-Mobile", noteaza Gardianul.

A dat in judecata spitalul care l-a salvat. Michael Dexter din Orchar Drive, Marea Britanie, a castigat procesul intentat in urma cu sase ani spitalului East Lancanshire. Nemultumirea lui Dexter a fost generata de faptul ca medicii care l-au resuscitat in urma unei tentative de sinucidere l-au tratat neglijent, scrie Libertatea.

La Valea Pietrisului dormi in copac cu 450 de lei pe noapte. De mici ne doream sa vedem cum este sa traiesti intr-o casuta, in copac! Am citit zeci de povesti in care locuinta din lemn devenea ascunzatoarea perfecta, un taram al tuturor posibilitatilor. Vrei sa traiesti “pe bune” o astfel de experienta? Hai la “casa din copac” din Valea Pietrisului (judetul Brasov). Reporterii Click! au petrecut o noapte in inedita locatie dintre crengi.

Diploma lui Einstein, scoasa la licitatie. Diploma de doctorat pe care Albert Einstein a obtinut-o in anul 1906 la Universitatea din Zurich, va fi vanduta la licitatie in luna iunie a acestui an la Lucerna, un oras din centrul Elvetiei. Galeria Fischer se va ocupa de vanzare. Pentru a obtine aceasta diploma fizicianul a elaborat teza “Eine neue Bestimmung der Moleküldimensionen” (O noua determinare a dimensiunilor moleculare), in care se explica modul in care este posibila stabilirea marimii unui atom. Aceasta teza a fost prezentata in acelasi an in care Einstein a elaborat celebra teorie a relativitatii, scrie Libertatea.