Snur de martisor de 500 de metri, la Braila. Un snur de martisor cu o lungime de 500 de metri, realizat de peste 800 de prescolari si scolari din Braila, a fost expus sambata, timp de doua ore, pe Bulevardul Independentei din municipiu. Copiii care au lucrat la impletirea ”Snurului prieteniei” au venit insotiti de educatoare si invatatoare si au asezat snurul de martisor intre Strada Scolilor si Calea Calarasilor, pentru a fi admirat de cat mai multi braileni, scrie Libertatea.

Cea mai scumpa rochie de mireasa din lume. Se spune ca orice mireasa doreste sa arate cel mai bine in ziua cea mare a nuntii ei. Una singura, insa, va avea privilegiul de a purta cea mai scumpa rochie de mireasa din lume. Cu 240.000 de lire sterline (312.000 euro sau 1.334.892 roni), rochia cu pricina este ea singura de peste 10 de ori mai scumpa decat intreaga nunta a unui cuplu obisnuit. Creata de catre designerul italian Mauro Adami, rochia este facuta din 40 de metri de material textil special, unic in lume, realizat din matase si platina. Adami este cunoscut drept designerul principal al casei de moda Domo Adami, iar exclusivista rochie poate fi achizitionata de la show room-ul sau din capitala modei, Milano. Flamboiantul designer marturiseste ca dorinta de a crea o astfel de nebunie o are inca din copilarie, de cand a dezvoltat o adevarata pasiune pentru mirese, scrie Descopera.

Ce gaina «punkista»! Ratele Mandarine, cocosii si gainile Hamburger, porumbeii rotati si gulerati, precum si gainile din rasele Motata olandeza (care are o “frizura” de punkist), Cochinchina si Sussex s-au intrecut intr-o expozitie-concurs ce a avut loc, weekendul trecut, in statiunea prahoveana Breaza. Cele mai scumpe pasari, care apartin prahovenilor pasionati de cresterea unor asemenea exemplare, au fost paunii. Valoarea unui astfel de exemplar poate ajunge chiar si la 1.000 de lei, anunta Libertatea.

Detinutul evadat arestat in momentul in care se furisa inapoi in inchisoare. Autoritatile din Woodbine, Georgia, au arestat un detinut evadat in momentul in care acesta incerca sa se furiseze inapoi in penitenciar. Seriful Tommy Gregory sustine ca barbatul, in varsta de 25 de ani, a deschis usa spre terenul pentru exercitii al inchisorii si apoi, urcandu-se pe gard, a evadat. Harry Jackson, detinutul, sustine ca nu a vrut sa evadeze, ci doar sa faca rost de tigari, motiv pentru care s-a si intors in inchisoare. Acum pedeapsa lui Jackson se va mari, fiind acuzat, in plus, de evadare din inchisoare si de jaf, anunta Gardianul

Amenintati ca vor fi amendati daca mai fac sex "zgomotos". Un cuplu de tineri scotieni din Edinburgh s-a trezit cu un reprezentant al municipalitatii in fata usii, acesta amenintandu-i cu sanctiuni in urma plangerilor venite de la vecini legat de zgomotul prea mare pe care il fac in timpul actului sexual. Louise Lee si Les Bateson, in varsta de 28, respectiv 23 de ani, au fost avertizati de functionarul public de la serviciile sociale ca urmeaza sa fie amendati pentru tulburarea linistii si comportament asocial in cazul in care nu dau mai incet volumul zgomotului pe care il fac in timpul actului sexual, noteaza Libertatea.

Chiar daca are doua inimi, se chinuie sa supravietuiasca. Conform The Sun, un barbat in varsta de 53 de ani se afla intr-o batalie crunta intre viata si moarte, desi are doua inimi inauntrul corpului sau. Medicii i-au atasat o a doua inima pentru a-i struni barbatului propria inima. Chiar daca acum starea pacientului este stabila, sansele de supravietuire sunt de 50%. Doctorii au fost nevoiti sa apeleze la aceasta operatie dupa ce, in urma unor complicatii la plamani, inima barbatului a incetat sa mai pompeze sange. Inima "musafir" a fost plasata in partea dreapta a pieptului si este legata de cea a barbatului prin artere ale plamanului si prin aorta, scrie Gardianul.

O fata din India s-a maritat cu un caine. Incredibila fapta s-a petrecut intr-un satuc din India, unde satenii respectivi au convins-o pe fata ca mariajul sau straniu va salva satul de blesteme si de atacul spiritelor rele. Karnamoni Handsa, o fata de 8 ani din satul Khanyhan situat la 60 kilometri de Calcutta, a fost nevoita sa faca “nunta” in graba deoarece avea un dinte cariat, fapt considerat un semn rau de catre localnicii din tribul Santhal. Batranii tribului au decis ca singura modalitate de a scapa de blesteme si demoni, este mariajul dintre o fata si un caine. Acelasi for de conducere al satului a decretat ca fata va putea “divorta” de caine oricand va dori, scrie Descopera.