Traian Basescu despre Elena: “Oameni buni, femeia asta are 28 sau 29 de ani, ce vreti, sa ii controlez eu viata?!”. (Libertatea)

Britney Spears: "Mi-a iesit p**** afara". In timpul concertului pe care l-a sustinut duminica in Tampa, Florida, Britney i-a "anuntat" pe fani ca i se vede "pasarica". Evident, cantareata a uitat sa isi inchida microfonul la finalul piesei "I'm a slave 4 U", iar ceea ce trebuia sa auda doar stafful ei, a auzit intreaga sala. (Libertatea)

Mugur Mihaiescu: "Pe el, saracu', il tapeaza toti de bani. "Iti aduc eu jucatori buni, nea Gigi!". A pus botu' imediat si a inceput sa arunce cu milioanele. Aia si-au facut vile si isi plimba "lemuzinele" pe Dorobanti si el face spume la gura si mai sa faca infarct pe stadion. Sunt curios cat mai indura sa-l prosteasca aia de bani si el sa si-o ia prin gura". (Cancan)

Monica Columbeanu: “Se bate prea multa moneda pe acest subiect. Si daca Iri m-ar insela, care ar fi problema? In acest moment nu cred ca m-ar deranja. Pur si simplu, cred ca noi avem o legatura atat de frumoasa, incat o simpla individa, un simplu «accesoriu», de maximum trei ore, nu ar putea sa ne strice relatia”. (Libertatea)