Bebelusul nascut cu doua penisuri. In Rusia s-a nascut un bebelus cu doua penisuri, informeaza The Telegraph. Copilul, cunoscut de jurnalisti doar ca Artyom G, s-a nascut in urma cu doua saptamani, dupa o sarcina normala de-a lungul careia doctorii nu au detectat nici o problema. Dar imediat dupa nastere, baietelul a stat ore bune pe masa de operatie la spitalul pentru copii St Vladimir din Moscova, unde doctorii au incercat sa ii uneasca cele doua penisuri. "Operatia a fost foarte complicata. A trebuit sa formam un penis din cele doua, sa facem un perete abdominal si sa cream o vezica urinara." a declarat unul din doctorii care au luat parte la operatia de 5 ore, scrie Gardianul.

Curat-murdar: cele mai trasnite zece legi despre sex. Dura lex, sed lex spune un vechi proverb latin – adica un soi Unde-i lege nu-i tocmeala, in versiune mioritica. Dar ce te faci cand legile astea dure si complet absurde, se refera la sex? Stai si te minunezi, asa cum s-au minunat si cei la The Frisky, atunci cand au facut un top al celor mai ciudate legi care restrictioneaza libertatea sexuala. 1. Daca vrei sa faci sex cu Satana, esti obligat sa folosesti prezervativul – e litera de lege in Bakersfield, California; 2. N-ai voie sa faci sex cu porci spinosi – spune o lege din statul Florida. Mai mult, senatorul Nan Rich a modificat de curand legea, imperecherea cu orice animal fiind interzisa. Integral in Click.

A fost de doua ori la spital in 102 ani. Medicii de la spitalul Universitar “Sfantu Spiridon” din Iasi au avut parte de o surpriza. Astazi au primit la Unitatea Primire Urgente un batran de 102 ani, care era pentru a doua oara in viata lui la spital. Batranul venise la urgente pentru a afla daca ranile provocate de o cazatura in casa erau grave, iar doctorii de aici au aflat din fisa medicala ca barbatul mai fusese o singura data la medic, in 2005, desi a luptat in Al doilea Razboi Mondial, scrie Libertatea.

Companie de transport aerian data in judecata pentru pierderea unui joc video. Un student la Universitatea Yale, din Ohio, a intentat un proces impotriva unei companii de transport aerian din Statele Unite si cere un milion de dolari despagubire, sustinand ca i s-a pierdut un joc video din bagaje. Jesse Maiman, in varsta de 21 de ani, sustine ca in timpul unui zbor pe care l-a efectuat in decembrie, Xbox-ul sau a disparut din bagaje. Deoarece compania de transport aerian nu a vrut sa isi asume responsabilitatea pentru aceast incident, tanarul s-a hotarat sa o dea in judecata, cerand 1 milion de dolari despagubire, informeaza Gardianul.

Cea mai avansata bicicleta din lume costa 20.000 £. Inginerii companiei BERU F1 Systems au realizat cea mai performanta bicicleta de lume din punctul de vedere al dotarilor, numita Factor 001, relateaza gizmag.com. Vehiculul este construit in mare parte din fibra de carbon, dispune de un computer, GPS si radio-transmitator, totul cantarind numai sapte kilograme, scrie Click.

Dat in judecata fiindca tinea o hiena pe post de animal de casa. Conform Associated Press, un barbat din Statele Unite a fost citat pentru detinerea unei hiene, ca animal de companie. Nicolas Petock, in varsta de 26 de ani, tinea in curtea din spatele casei sale o hiena. Animalul, pe nume Bubbles, era tinut intr-un tarc imprejmuit cu sarma, in centrul caruia se afla o cusca pentru caini, scrie Gardianul.

Le-au confiscat televizorul la reclamatia vecinilor. Consiliul unei comunitati din Lancanshire a reclamat o familie care avea un televizor cu diagonala de 132 de centimetri, pentru ca aparatul facea prea multa galagie, scrie Libertatea.

20 de milioane de dolari, cel mai scump covor din lume. Cel mai scump covor din lume este asteptat sa se vanda cu 20 de milioane de dolari la licitatia ce va fi organizata la sfarsitul acestei luni. Covorul de Perle din Baroda are un pret de pornire de 5 milioane de dolari si ar deveni cel mai scump covor si daca se vinde la aceasta suma, trecand de pretul de 4,45 milioane de dolari oferiti pentru un covor persan din matase la o licitatie din New York de anul trecut, scrie Click.