A fost muscat de testicule de un cal. Conform The Telegraph, un barbat a fost dus de urgenta la spital dupa ce un cal l-a muscat si i-a smuls un testicul. Barbatul, in varsta de 35 de ani, descarca nisip dintr-o caruta la un santier de constructie din Indonezia cand s-a produs incidentul. Martorii spun ca animalul a sarit dintr-o data pe barbat si a inceput sa il muste. Cand barbatul a fost urcat intr-o masina pentru a fi transportat la spital, unul dintre oamenii de la fata locului a observat o bucata de carne pe pamant, scrie Gardianul.

Nu aveau vibrator, asa ca au folosit o bormasina. Un cuplu din Maryland, SUA, avea chef de nebunii in pat dar din pacate nu aveau nici o jucarioara sexuala. Astfel, barbatul s-a hotarat sa improvizeze. A luat un obiect asemanator cu un vibrator si l-a pus pe o bormasina. Din pacate, bormasina care functiona in timpul jocurilor sexuale facute de cei doi, a trecut prin ”vibrator” si a reusit sa o raneasca destul de rau pe femeie, scrie Libertatea.

Sanius in pielea goala. Orasul german Branlage a gazduit prima editie a Campionatului Mondial de Sanius in Pielea Goala. Concurentii, care au fost echipati doar cu chiloti si casca de protectie, s-au luptat pentru un premiu de 1.000 de euro, noteaza Cancan.

Un milion de germani isi iau liber Vineri pe 13. Considerata a fi o zi cu ghinion, germanii au luat acest lucru in serios, motiv pentru care astazi si-au luat concediu de 5 ori mai multi angajati care au probleme de sanatate, conform unui raport statistic, scrie Libertatea.

Si-a electrocutat colegii de clasa. Un baiat in varsta de 13 ani, din Marea Britanie a cumparat un aparat cu o putere de 30.000 de volti pentru a le face o gluma colegilor de clasa, informeaza Daily Mail. Tanarul a creat haos in scoala, electrocutandu-si colegii care alergau si tipau disperati. De cate ori un copil era atins cu arma, cadea la pamant, iar agresorul radea de ei fara sa ii pese. "Gluma" pustiului a incetat cand personalul scolii a intervenit si i-a confiscat "jucaria", scrie Gardianul.

Un roman, cel mai original somer din Spania. Satul sa mai caute in zadar un loc de munca in Spania, dupa 8 luni de somaj, Dragos Cristian Coman s-a hotarat sa publice in ”Diario de Navarra” un anunt original: ”gaseste-mi de lucru si iti dau 15% din salariul meu.” A trecut deja mai bine de o saptamana de cand Dragos a publicat anuntul, dar, dupa cum a declarat chiar el, ”pentru moment, nu a sunat niciun interesat”, relateaza Libertatea.

Si-a muscat cainele de bot. Philip Carter, din Loughborough, si-a muscat cainele de bot pentru ca acesta il apucase de mana. Britanicul, in varsta de 29 de ani, a recunoscut in fata judecatorului ca l-a atacat pe catel, un terrier pe nume Splodge, dar sustine ca a fost in legitima aparare. Carter a fost contrazis de avocatul acuzarii, care a declarat ca barbatul a muscat cainele pentru ca era beat. Carter a fost condamnat la trei luni de inchisoare cu suspendare, scrie Cancan.

Carte de bancuri veche de 1.800 de ani, descoperita de o britanica. O profesoara universitara din Marea Britanie sustine ca a descoperit cea mai veche carte de bancuri din lume. Cartea, care dateza din secolul al III-lea, a fost scrisa in perioada Imperiului Roman, in limba greaca, fiind intitulata Philogelos (care s-ar traduce prin ”Iubitorul de rasete”). Profesoara Mary Beard a declarat ca descoperirea sa ar putea darama mitul conform caruia romanii erau niste oameni pomposi, care purtau toga si nu stiau sa faca altceva decat sa construiasca poduri, scrie Libertatea.