Un barbat din Bangladesh a fost desemnat campion la omorat sobolani dupa ce a omorat nu mai putin de 39.650 de rozatoare. Rasplata pentru isprava performerului a fost un televizor Sony de 14 inchi. Campionul, Binoy Kumar Karmakara, a avut nevoie de un an pentru a indeplini complexa sarcina si a folosit in demersul sau capcane, otrava dar si multa apa pentru a-si ineca unele dintre victime. Pentru a-si putea tine numaratoarea, Karmakara a pastrat cozile tuturor sobolanilor pe care i-a omorat, afirma Libertatea.

Un palat al fostului dictator irakian, simbol al regimului trecut, ar putea intra in circuitul turistic. Doriti sa va odihniti in patul lui Saddam? Un pat "kingsize", desigur: pentru 140 de euro camera dubla, cu mic dejun, oricine isi poate permite. Cu vedere la ceea ce a mai ramas din Babilonia, inclusa. Cine ar putea fi interesat de asa ceva? Istorici, nostalgici ai partidului Baas, sau adepti ai turismului macabru? In niciun caz, agentia de turism Babil se adreseaza cuplurilor aflate "in luna de miere", noteaza Libertatea.

Adam Ries, un celebru matematician care a trait in secolul 16 nu a reusit sa scape de plata unei facturi la...televizor, desi omul de stiinta nu a apucat sa se bucure de momentele petrecute in fata televizorului care inca nu era inventat la vremea aceea. Annegret Muench, cea care ocupa acum casa in care a trait matematicianul, s-a trezit cu o factura TV pe numele lui Adam Ries. In conditiile in care casa lui Ries este acum sediul unei asociatii, femeia a trimis un raspuns companiei in care le-a explicat faptul ca fostul proprietar a murit in urma cu 450 de ani. Acest fapt nu i-a oprit insa pe functionarii germani sa-si doreasca in continuare banii pe factura, aratand ca aceasta trebuie platita in mod obligatoriu, scrie Capital.

Criza financiara ii face pe primari sa se gandeasca la tot felul de solutii care ar putea sa le aduca mai multi bani la buget. Ion Rotaru, edilul localitatii Alexandru cel Bun, din judetul Neamt, a elaborat deja planurile pentru infiintarea unui bordel in comuna sa, dupa modelul celor din Amsterdam, Olanda. Stramtorat de lipsa banilor, Ion Rotaru, primarului comunei Alexandru cel Bun, s-a hotarat sa construiasca un bordel care sa-i umple golul din buget. Comuna, care are circa 3.000 de locuitori, este situata pe unul dintre drumurile cele mai circulate din judet, DN 15, care leaga municipiul Piatra Neamt de Bicaz, afirma Libertatea.

Un groaznic accident de motocicleta l-a imobilizat pe americanul David Blancarte, timp de 20 de ani, in scaunul cu rotile. Barbatul nu credea ca va mai merge vreodata. Cu toate astea s-a intamplat un miracol. David Blancarte, 51 de ani, din orasul american, Manteca, abandonase orice gand ca va mai merge din nou. Cu toate astea, a avut loc un miracol. Blancarte a fost piscat de un paianjen maroniu din specia Recluse, despre a carui muscatura se stia ca poate fi mortala, scrie Click.

Nicolae Badea, preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Dinamo, a declarat, astăzi, că tema lucrării de diplomă a acţionarului FC Rapid, George Copos, la terminarea Institutului de Educaţie Fizică şi Sport, a fost utilizarea ştiinţifică a trotinetei în realizarea carierei, scrie Gandul.