I-a cumparat fiicei un papagal vulgar. O femeie din Marea Britanie a depus o plangere la oficiul pentru protectia consumatorului dupa ce a cumparat pentru fiica sa un papagal-jucarie care s-a dovedit a fi extrem de neobrazat si vulgar. Tina Banks (44 de ani) a cumparat papagalul de la raionul cu jucarii al unui magazin cu obiecte pus in vanzare la acelasi pret (0,99 lire sterline). Femeia a vrut sa-i faca un cadou fiicei sale Roxy, in varsta de 11 ani. Dar cand i-a dat fetei cadoul, papagalul de jucarie a inceput sa vorbeasca urat: "La ce te uiti fata de fund?" Cand a tras din nou firul din spatele jucariei, fata a fost din nou insultata: "Am sa-ti smulg capul si am sa ti-l indes pe gat", scrie Libertatea.

A scapat cu viata dupa ce o bara metalica i-a strapuns stomacul. Pe data de 11 martie, indienii au sarbatorit Holi, Festivalul Culorilor, in timpul caruia oamenii alearga si arunca in aer pudra si lichide colorate. Mihir Kumar, un baiat in varsta de 6 ani, s-a urcat pe o cladire nefinalizata pentru a vedea mai bine spectacolul de culori. Din neatentie, baiatul a alunecat si a cazut intr-o bara metalica de 1,5 metri, care i-a strapuns stomacul. Mihir a fost transportat de urgenta la spital, unde bara a fost i-a fost scoasa din stomac, noteaza Gardianul.

Diavolul a pus-o sa fure din biserica. O batrana de 62 de ani, din Arlington, Statele Unite, a furat 73.000 de dolari din visteria bisericii unde era angajata ca secretara administrativa. Nu mica le-a fost surprinderea autoritatilor care au interogat-o pe femeie, cand aceasta le-a zis ca Diavolul e in spatele furtului si nu ea, scrie Libertatea.

Arestata fiindca venera un ceainic. Am auzit de atatea culturi care de care mai ciudate, dar niciodata pana acum nu am auzit de cultul celor care venereaza ceainice. Chiar daca in Malaesia Constitutia garanteaza libertatea religioasa, o femeie a fost arestata de curand fiindca s-a alaturat cultului celor care venereaza ceainice. Conform acestora, ceainicul este simbolul puritatii si dragostei care "curge din rai". Doamna Ali a fost arestata deoarece legea musulmana din Malaesia interzice persoanelor nascute ca musulmani sa treaca la alta religie. Femeia a mai fost odata arestata, in anul 1992, din acelasi motiv, scrie Gardianul.

Pe jumatate closet, pe jumatate acvariu. Closetul care are incorporat in el un acvariu cu pesti, este cel mai nou accesoriu iesit din comun pentru baie, informeaza The Telegraph. Acvariul "imbraca" bazinul closetului, asa ca in momentul in care tragi apa ai impresia ca tragi si pestii in acelasi timp. Compania care a realizat acest accesoriu, AquaOne, sustine ca acesta a fost realizat pentru a-i amuza si intriga pe utilizatori, iar activistii pentru protectia animalelor pot sta linistiti, deoarece pestii sunt in siguranta deplina, scrie Gardianul.

A mancat 19 sarmale in doar trei minute! Un sibian a reusit sa manance, joi seara, 19 sarmale in trei minute, castigand un concurs desfasurat in cadrul primei editii a Festivalului International de Nunti si Gastronomie. La concursul de mancat sarmale s-au inscris patru participanti, care au mancat in total 200 de sarmale, incercand sa ajunga in Cartea Recordurilor. Doar unul dintre ei a reusit sa manance 19 sarmale in doar trei minute. “Am mai incercat si acasa, dar acum am avut mai multa incredere in mine”, a spus Ion Pavel Ruhat, citat de Libertatea.

E prieten cu 38 de lei. Un barbat din Africa de Sud are cateva animale de “companie” mai putin obisnuite. Kevin Richardson, pe numele sau, in varsta de 34 de ani, detine o rezervatie langa Johannesburg, in care se afla 38 de lei. Kevin studiaza comportamentul animalelor, iar de acum 11 ani a intrat in contact cu felinele. El a avut sansa de a-si petrece timpul cu doi lei nascuti in captivitate si de-a lungul anilor a dezvoltat o relatie speciala cu acestia. A fost acceptat de lei, dar si de puii acestora, ca si cum ar fi fost unul de-al lor, noteaza Click.