O tanara de 19 ani din Marea Britanie sufera de o fobie rara care face ca fiecare zi din viata ei sa fie un calvar. Stephanie Cockerill se teme de...genunchii sai. Tanara nu-si poate privi proprii genunchi si nici pe ai celor din jur. Fobia britanicei nu ii permite acesteia sa duca o viata normala, ea neputand sa poarte fusta sau sa mearga la mare, din cauza ca face crize de panica si are probleme de respiratie de fiecare data cand vede genunchii ei sau pe ai altcuiva, scrie Libertatea.

O tanara din Marea Britanie a slabit 31 de kilograme in doua luni deoarece a vrut sa economiseasca bani pentru a putea in plina criza financiara sa-si plateasca ratele la banca. Cassie Ball s-a hotarat sa inceapa o afacere, dar imprumutul de 30.000 de lire sterline a facut-o sa nu mai aiba bani pentru a se intretine. Astfel, aceasta a decis sa-si cumpere zilnic mancare pe care sa nu plateasca mai mult de o lira sterlina, scrie Libertatea.

Pudici, atentie! Ascundeti-va! Un cuplu fara prejudecati si fara... haine va traversa Anglia, din Londra si pana la Birmingham, cu scopul de a sensibiliza oamenii sa doneze haine in scopuri caritabile. Mark Stephenson si Fiona Lincoln vor sa strabata pe jos cele 220 de mile, din capitala Angliei si pana la Birmingham, pana vineri. Acolo va avea loc un targ unde oamenii sunt asteptati sa doneze haine si incaltari, care, ulterior, vor fi donate pentru tari sarace, scrie Libertatea.

Astronautul japonez Koichi Wakata a fost trimis in spatiu pentru a testa o noua pereche de superchiloti antimiros. Barbatul va trebui sa poarte chilotii spatiali minune timp de sapte zile neintrerupt. Noul articol de lenjerie intima destinat cosmonautilor a fost inventat de Universitatea Japoneza pentru Femei in colaborare cu cateva firme cunoscute de imbracaminte. Superchilotii sunt confectionati din polimeri care rezista la foc si nu permit dezvoltarea bacteriilor, scrie Click.

Zeci de soferi care rulau linistiti pe o autostrada de langa San Diego, California, nu si-au crezut ochilor cand au vazut cum ploua cu bani din cer. Uitand de riscurile la care se expun oprind brusc pe o portiune unde se ruleaza cu viteza, multi au franat si au inceput sa culeaga banii. Minunea nu a durat mult pentru ca au fost nevoiti sa ii restituie politistilor intrucat banii erau incasarile din vanzarea de droguri realizate de doi tineri. Cand s-au vazut urmariti de politie, acestia i-au aruncat pe autostrada, scrie Click.

Japonezul Akinori Kusuda, in varsta de 65 de ani, a terminat, duminica, al 52-lea maraton al sau in 52 de zile, performanta care va putea fi trecuta in Cartea Recordurilor. Akinori Kusuda si-a incheiat periplul cu ocazia maratonului de la Tokyo si a doborat recordul stabilit in anul 2008 de un italian in varsta de 48 de ani, care terminase 51 de curse in tot atatea zile. "Sunt fericit. Mi-am dat seama ca pot realiza un lucru mare daca termin cursa din tara mea natala si asa a fost", a declarat Kusuda, care, impreuna cu sustinatorii sai, va cere ca performanta sa-i fie recunoscuta in renumita Guinness Book, afirma Cancan.

Dominick Tenuto, din Staten Island, SUA, a obtinut despagubiri de 22,5 milioane de dolari in urma unui proces intentat companiei farmaceutice Lederle Laboratories. Americanul a povestit ca, in urma cu 30 de ani, s-a imbolnavit de poliomielita dupa ce i-a schimbat scutecele fiicei sale, Heather. Bebelusul tocmai fusese vaccinat impotriva acestei boli cu un vaccin care continea virusul viu. Fetita a scapat, insa tatal sau a fost infectat, scrie Cancan.