S-a operat ca sa semene leit cu fiica sa. O britanica in varsta de 50 de ani si-a pus extensii si si-a modificat sanii, ochii, nasul si buzele pentru a deveni o copie fidela a odraslei sale. Acum, Janet si Jane par a fi surori gemene. Englezoaica Janet Cunliffe, in varsta de 50 de ani, a cheltuit 11.000 de euro pe operatii estetice pentru ca a vrut cu orice pret sa arate la fel ca Jane, fiica ei in varsta de 28 de ani. Dupa schimbarea radicala a femeii, au aparut si reactii pe masura, cele doua, mama si fiica, fiind adesea confundate din cauza ca par a fi gemene."Cei care nu stiu povestea raman socati cand aud ca in realitate suntem mama si fiica, nicidecum surori gemene. Dar pe noi ne amuza situatia", a declarat Janet, scrie Cancan.

Apara cu o singura mana. Nascut cu un brat atrofiat, Tudorel Mihailescu a reusit sa joace pe cel mai greu post din fotbal, cel de portar. Si cu un singur brat, Tudorel Mihailescu a reusit sa faca performanta. El a tinut sa demonstreze acest lucru si reporterilor Libertatii. Bucuresteanul Tudorel Mihailescu, 43 de ani, s-a nascut altfel decat marea majoritate a celor din jurul lui. Cordonul ombilical s-a infasurat in jurul mainii stangi si i-a inhibat evolutia. Cu toate acestea, in copilarie, a avut o ambitie - sa joace fotbal - si a ales postul de portar, cel mai dificil pentru conditia lui, scrie Libertatea.

Arestati pentru ca s-au batut cu perne. O banala bataie cu perne a avut un sfarsit nefericit dupa ce o buna parte din participanti au ajuns dupa gratii. La o prima privire, bataia cu pernele pare o joaca a fetitelor care inca nu au implinit varsta majoratului, practicata in dormitor, pe pat. Iata insa ca nu este doar atat, trasformandu-se mai nou intr-o activitate ce se poate desfasura intre oameni in toata firea, in locurile publice, scrie Atac Online.

Cea mai mare piscina din lume se afla in Chile. Cine nu ar vrea sa aiba ocazia sa se balaceasca in cea mai mare piscina din lume, mai ales pe vreme caniculara? Ei bine, acest lucru nu este imposibil, daca ajungeti in Chile. Piscina, care din luna ianuarie a acestui an este in Cartea Recordurilor are 914,4 metri lungime, o suprafata de 20 de acri, 5 metri adancime si se afla in Algarrobo, pe coasta de sud a statului Chile. Construirea acesteia a durat cinci ani, costurile ridicandu-se la circa un miliard de lire sterline, scrie Libertatea.

Si-a drogat fata ca sa-i faca un copil. O femeie din SUA, care nu mai putea avea copii, si-a imbatat si drogat fiica in varsta de 13 ani ca partenerul ei de viata sa poata face sex cu adolescenta. O femeie din Pennsylvania, SUA, a fost arestata de politisti, ea fiind acuzata ca si-a imbatat si drogat fiica in varsta de 13 ani astfel incat iubitul ei, tatal vitreg al fetei, sa o poata lasa insarcinata pe minora, scrie Cancan.

«Vand mieii si pe bonuri de masa». Ciobanii din Suceava se tem ca anul acesta, de Paste, nu vor gasi prea multi clienti pentru mioarele lor din cauza crizei. Ciobanii din Suceava se tem ca efectele crizei economice ar putea ajunge pana la ei la stana. Pentru ca oamenii o duc tot mai greu cu banii, oierii spun ca mai lasa la pret la carnea de miel de Paste, pentru a putea vinde ceva. Altfel, se tem ca vor ramane cu animalele in stana, scrie Libertatea.