Marain Dragulescu despre fosta sotie: ""Eu am vrut sa fac femeie de casa din Larisa. Dar se pare ca vorbele oamenilor din jurul meu se adeveresc si incepe sa isi arate adevarata fata. Nu pot sa cred ca am stat alaturi de o asa femeie. Chiar ma bucur foarte mult ca am scapat de ea". (Cancan)

Naomi Campbell despre Carla Bruni: “Pur si simplu nu inteleg de ce Carla i-a lasat balta pe creatorii italieni si se imbraca doar in tinutele realizate de francezi. Nu imi dau seama de ce face asta, cand stie foarte bine ca, datorita unor nume mari din Peninsula, pentru care a prezentat, s-a facut cunoscuta. Este o snoaba si o nerecunoscatoare care a uitat de unde a plecat”. (Libertatea)

Sexy Braileanca: "Imi caut un iubit pentru ca majoritatea pe care i-am cunoscut si cu care am iesit in ultimul timp nu au fost pe gustul meu si daca am avut o relatie cu ei mai serioasa sau nu... au stat doar pentru numele pe care il am eu". Important de stiut este ca cei ce ravnesc la pozitia de iubit al Sexy-brailencei trebuie sa indeplineasca anumite conditii: "sa fie inteligenti, cu simtul umorului, sa aiba bani si o masina de fite". (Cancan)

Sfaturile lui Jamie Foxx pentru vedeta din filme pentru copii, Miley Cyrus: "Fa-ti niste transplanturi, fa o caseta porno, ia niste heroina, ca Britney Spears, sau cauta-ti o prietena, ca Lindsay Lohan". (Libertatea)

Anna Lesko despre Irinel Coumbeanu: "„Nu mi-a dat peste, m-a invatat sa prind peste, iar astazi sunt total independenta financiar“. (Curentul)