Hot batut si violat 3 zile de o coafeza! O tanara coafeza din Kaluga, centrul Rusiei, a transformat un hot, care vroia sa-i pradeze salonul in sclavul ei sexual timp de 3 zile. Dupa ce a fost eliberat, extenuat, hotul a mers direct la politie si a depus o plangere impotriva femeii perverse, scrie Click.

I-au interzis intrarea in tara din cauza chilotilor. O brazilianca, in varsta de 32 de ani, nu a fost lasata sa intre pe teritoriul Marii Britanii dupa ce personalul aeroportului din Londra a depistat un bagaj al femeii plin cu lenjerie intima. Initial, angajatii de la aeroport au crezut ca femeia face parte dintr-o organizatie de escorte care doreste sa practice prostitutia in Regatul Unit, scrie Cancan.

A spart o casa pentru a se imbraca in chilotii proprietarei. Un american de 30 de ani din California, SUA, a fost arestat dupa ce a intrat prin efractie intr-o casa. Se credea ca Luis Fernandez a vurt sa fure ceva dar... se pare ca era tentat doar de chilotii proprietarei, scrie Libertatea.

Un cipriot a tinut mortis sa «auda» si cu bratul. Adept al teoriei “amestecului dintre arta si stiinta”, cipriotul a “comandat” in urma cu mai bine de un an o ureche dezvoltata din propriile celule. Dupa ce doctorii i-au crescut “pavilionul” auditiv in laborator, Arcadiou a cerut sa i se monteze pe bratul stang, scrie Click.

Facea sex in timp ce gonea cu 123 km/h. Un sofer norvegian a ramas fara carnet si a primit o amenda usturatoare, dupa ce a fost prins facand sex cu partenera sa, in timp ce gonea cu 123 km/h pe autostrada. Politisti au observat ca soferul a depasit cu 23 km/h viteza admisa si, mai mult, conducea intr-un mod haotic, realizand ca ceva dubios se intampla in autoturism, scrie Libertatea.

67 de oameni s-au adunat ca sa sforaie impreuna. Sforaitori din toata Ungaria adunati-va! Asa a sunat invitatia organizatorilor unui eveniment mai putin obisnuit care a avut ca scop reunirea la un loc a celui mai mare grup de persoane care sforaie, scrie Click.

A devenit tata cu sperma inghetata acum 22 de ani. Americanul Chris Biblis a castigat doua batalii importante, care i-au schimbat viata. A reusit sa invinga leucemia si sa devina tatic, cu toate ca ramasese steril in urma tratamentului. Medicii de la spitalul din Charlotte au fertilizat-o in vitro pe sotia lui, Melodie, folosind sperma pe care i-au recoltat-o in 1986, inainte de a incepe sedintele de radioterapie, scrie Cancan.

Arestat dupa ce a aruncat 41.000 $. Politia din Taiwan a arestat un barbat de 55 de ani care a aruncat pe strazi bancnote in valoare totala de 41.000 de dolari, cauzand un haos de nedescris. Potrivit autoritatilor, barbatul a aruncat cu bani dintr-un taxi, intr-o zona intens circulata din orasul Taichung, iar trecatorii s-au imbulzit pentru a-i aduna, scrie Click.