A muscat un piton pentru a scapa de la moarte. Un barbat din Kenya a muscat un piton pentru a-si salva viata, dupa ce reptila incepuse sa il sugrume si sa il urce intr-un copac. "Am calcat pe ceva buretos de pe pamant. Cand m-am uitat in jos, un piton urias se incolacise deja pe piciorul meu. In scurt timp s-a incolacit in jurul corpului meu si a inceput sa ma ridice in copac. Atunci l-am muscat si mi-am eliberat o mana pentru a suna dupa ajutor”, scrie Gardianul.

Dorm in butoaie de vin, cu 150 de dolari pe noapte. Patronul hotelului De Vrouwe van Stavoren din Olanda a lansat o moda noua, dormitul la butoi, in camere amenajate in foste butoaie de vin. Butoaiele au o capacitate de 30.000 de litri si sunt impartite in doua camere, dotate cu pat, masute, scaune, televizor si aer conditionat. Tariful pentru un astfel de apartament se ridica la 40 de dolari pe noapte in extrasezon si 150 de dolari in plin sezon, scrie Cancan.

O bucatica din cel mai iute ardei din lume poate ucide un om. Naga Jolokia, un soi de ardei originar din India, a fost declarat cel mai iute din lume. Cultivatorii acestui soi spun ca sunt nevoiti sa poarte masca de protectie chimica si manusi ca sa nu sufere arsuri, scrie Click.

La doar 20 de ani, e traficanta de arme. Autoritatile mexicane au retinut o tanara de 20 de ani, pe nume Anahi Beltran Cabrera, dupa ce au surprins-o pazind un depozit plin cu arme. Astfel, politistii au reusit sa recupereze, printre altele, o arma pentru doborarea avioanelor capabila sa traga 800 de focuri pe minut, cinci pusti, o grenada si componente de lansatoare de grenade, scrie Libertatea.

Face sex cu presedintii americani. Artista americana Justine Lai, in varsta de 23 de ani, picteaza tablouri care o infatiseaza in timp ce intretine relatii intime cu liderii de la Casa Alba. Justine a realizat 18 lucrari, dar cel mai mult isi doreste sa imortalizeze pe panza o partida de amor nebun cu Barack Obama, scrie Cancan.

Tanara speranta a PSD-istilor apare goala pe internet si isi ofera serviciile sexuale contra cost. O tanara speranta a PSD din orasul Otelu Rosu nu face furori in politica, ci pe internet, unde, se pare, ofera servicii sexuale contra cost. Lavinia Samuila apare pe un site complet dezbracata, invitand barbatii sa-si satisfaca toate fanteziilor sexuale. Contactata telefonic, Lavinia nu a negat ca ar fi pozele ei, dar ne-a amenintat ca ne da in judecata, scrie Click.

A pulverizat urina si fecale pe carti pentru copii. Un chimist somer din Marea Britanie a fost arestat dupa ce a pulverizat un amestec de urina si fecale pe alimente, vinuri si carti pentru copii, in mai multe magazine din tara. Sahnoun Daifallah a fost condamnat la noua ani de inchisoare, dupa ce a fost gasit vinovat de contaminare a unor produse de larg consum, scrie Libertatea.

A iesit din casa dupa 20 de ani. Britanica Sue Curtis, in varsta de 40 de ani, a reusit sa isi invinga teama de spatii largi si populate dupa ce a recurs la un modul de lectii pe internet. Astfel, dupa foarte mult timp, femeia si-a parasit domiciliul si a facut cativa pasi pana la felinarul din fata casei, scrie Cancan.

I-a crescut o creanga de brad in plaman! O crenguta lunga de cinci centimetri a fost descoperita in plamanii unui pacient care acuza dureri de piept si tusea sange. Doctorii se intreaba acum cum a putut ajunge crenguta acolo, din moment ce este prea mare ca sa poata fi inhalata sau inghitita. Singura explicatie pe care o au in acest moment este ca pacientul ar fi inhalat un mugur de brad, care a continuat apoi sa creasca in interiorul plamanului, scrie Click.

”Am lipit un caine de frigider!” O tanara de 20 de ani din Colorado, SUA, ii tot spusese prietenului ei sa scape de cainele rasa Chihuahua pe care acesta il avea, deoarece micutul o muscase. Pentru ca baiatul nu a vrut sa-si dea cainele, fata s-a enervat si l-a lipit de frigider. Cu capul in jos, scrie Libertatea.