Cel mai «batran» copil din lume. Conform The Sun, cel mai "batran" copil din lume tocmai a implinit 26 de ani. Asta din cauza trupului sau care s-a dezvoltat numai pana la varsta de doi ani. Chiar daca are infatisarea unui copil, Jeryl Lyngdoh este perfect normal dezvoltat din punct de vedere intelectual. Jerly traieste impreuna cu familia sa la o ferma din Meghalaya, in nordul Indiei si recent a intrat in atentia medicilor datorita conditiei sale, noteaza Gardianul.

Si-a muscat singur o bucata din penis. Un barbat din New York, SUA, a fost gasit zilele trecute aproape inconstient, dupa ce sangerase mult. Motivul? Si-a muscat singur o bucata din penis. Damiene Iriarte, 26 de ani, a fost arestat in repetate randuri pentru agresiune fizica si in 2003 chiar pentru viol. Potrivit New York Daily, americanul avea si probleme psihice, pe langa faptul ca era pasionat de perversiuni sexuale, scrie Libertatea.

A hipnotizat vanzatoarea ca sa fure bijuterii. Politia indiana se afla pe urmele unui barbat misterios care s-a folosit de puterea lui de sugestie pentru a o adormi pe vanzatoarea unui magazin de bijuterii. Hotul a furat pietre pretioase in valoare de 160.000 de dolari, noteaza Cancan.

Au mancat sase luni din trupul fratelui pe care il omorasera. Doi barbati din Rusia au mancat timp de sase luni din corpul fratelui lor pe care il ucisesera, informeaza Metro. Timur si Marat, din Perm, s-au hotarat sa-si ucida fratele mai mare, pe Rafis, fiindca acesta anuntase autoritatile in legatura cu o crima savarsita de Timur. Dupa ce l-au ucis pe Rafis, cei doi frati au anuntat politia de disparitia fratelui lor. Politistii le-au pus sub observatie casa barbatilor si dupa cateva luni au descoperit scheletul lui Rafis. In arest Timur si Marat si-au recunoscut fapta, noteaza Gardianul.

Asistenta, concediata in timpul operatiei. Asa ceva sigur nu ai vrea sa ti se intample cand te afli pe masa de operatii. O asistenta medicala din Wisconsin a avut neplacuta surpriza sa fie chemata de unul din managerii spitalului, chiar in timpul unei operatii la care participa, pentru a i se comunica faptul ca va ramane fara serviciu, noteaza Libertatea.

Costum de baie de 2.200 euro. Britanicele care isi doresc sa straluceasca pe plaja sau la piscina isi pot cumpara din magazinele Selfridges un costum de baie special. Acesta e ornat cu 5.000 de cristale Swarovski si costa 2.200 de euro, scrie Cancan.

La Baia Mare, strazile se parfumeaza ca in Austria. De doua ori pe saptamana drumurile din Baia Mare sunt spalate cu solutii parfumate diferit: mar, brad, lamaie, levantica, magnolie, liliac sau grepfrut. Societatea care se ocupa de salubrizare importa din Olanda solutia cu care parfumeaza strazile. Reprezentantii firmei spun ca le-a venit ideea asta in timp ce curatau resturile de la „Sarbatoarea Castanelor”, dupa care ramaneau tone de deseuri si un miros pestilential de urina, fecale si bere, scrie Click.

Si-au facut capela in curtea casei. Dornici sa aiba un loc numai al lor unde sa se poata reculege ori de cate ori simt nevoia, britanicii Jon si Muriel Richards si-au construit in gradina o biserica in miniatura, in care incap 12 persoane, noteaza Cancan.