Tribunal mutat la spital, langa patul judecatoarei. Fiind nevoita sa stea imobilizata la pat din cauza unei fracturi de sold, o judecatoare din Germania a luat decizia ca procesele pe care le are in responsabilitate sa se desfasoare langa patul sau de spital. Karin Walter, in varsta de 59 de ani, a cerut avocatilor, martorilor si invinuitilor sa participe la audieri organizate la spitalul St Vincenz din Limburg. Astfel, Walter a judecat cazuri foarte importante, noteaza Libertatea.

Declaratii de amor pe turnul televiziunii. In urma unui concurs realizat in Germania, au fost selectate cele mai frumoase scrisori de dragoste si cereri in casatorie. Acestea au fost afisate pe turnul televiziunii din Berlin, care a devenit, pentru cateva zile, principala atractie turistica a orasului, noteaza Cancan.

Barbatul care detine 100 de recorduri mondiale. Conform Associated Press, un barbat din New York a reusit sa detina 100 recorduri mondiale simultan. Ashrita Furman, in varsta de 54 de ani, a inscris recent ultimul record, organizand un grup foarte mare de oameni care au citit, simultan, o poezie. Poemul indian ales de barbat a fost citit in 111 limbi, in acelasi timp, noteaza Gardianul.

Barul unde te imbeti din aer. Daca vrei sa te ametesti putin sau sa te imbeti de-a binelea, nu mai e nevoie sa bei. In Londra s-a deschis un bar in care numai daca stai degeaba o jumatate de ora te faci pulbere. Poarta denumirea Alcoholic Architecture si e deschis de dimineata pana seara. Ca sa poti intra in local trebuie sa ai peste 21 de ani. Mai mult, la intrare primesti un fel de pelerina de ploaie pe care trebuie sa o iei pe tine daca nu vrei ca hainele sa ti se imbibe in alcool, scrie Libertatea.

A facut operatii estetice in valoare de 10.000 de lire sterline ca sa arate ca fiica sa. Conform Daily Mail, Janet Cunliffe, in varsta de 50 de ani, a cheltuit 10.000 de lire sterline pentru a arata ca fiica sa. Acum cele doua arata de parca ar fi surori gemene. "Am vazut cat de bine arata Jane si am decis sa imi recapat frumusetea. Acum in loc de mama si fiica, parem doua surori. " a declarat Janet Cunliffe pentru jurnalisti, noteaza Gardianul.

Au scapat de sute de amenzi pentru ca sunt identici. Doi frati gemeni din Elvetia se considera cele mai norocoase persoane din lume. Nimeni nu are cum sa-i deosebeasca si sa-i traga la raspundere pentru ilegalitatile pe care le comit, nici macar politia. Autoritatile elvetiene s-au aratat neputincioase in fata sutelor de amenzi pe care le-au primit cei doi pentru parcari ilegale, neputand sa-i oblige sa achite niciuna deoarece acestia dau mereu vina unul pe celalalt, noteaza Libertatea.

Isi vinde amintirile de pe Titanic. Ultima supravietuitoare de pe Titanic, Millvina Dean, in varsta de 97 de ani, isi vinde amintirile pentru a putea ramane in azilul de batrani in care locuieste. Ea nu mai are bani sa-si achite cheltuielile lunare, noteaza Cancan.

Mao, Hitler si Ben Laden, pe post de spermatozoizi. O reclama germana la prezervative in care Mao Tse Tung, fondatorul Republicii Populare Chineze, este prezentat drept un spermatozoid, alaturi de Hitler si Ben Laden, a iscat numeroase controverse in presa chineza. Reclama, fara text, reprezinta un grup de spermatozoizi, dintre care unul are forma umana. Mao poate fi recunoscut dupa tunsoare, Hitler dupa mustata, iar Ben Laden dupa barba, scrie Libertatea.