Televiziune online pentru nudisti. Romanii carora le place sa se expuna complet goi nu mai sunt nevoiti sa plece in afara tarii pentru a-si satisface acest capriciu. In cel mult o luna se va infiinta prima asociatie care le va apara drepturile. Asociatia va reuni aproximativ 2.000 de pasionati de nudism si va avea propria televiziune, scrie Cancan.

O batrana, jefuita de un vultur. O femeie de 69 de ani din Austria a cerut politiei locale sa gaseasca un vultur care a incercat sa o jefuiasca in plina zi. Pensionara s-a plans de faptul ca un vultur plesuv s-a napustit din aer asupra ei si i-a smuls geanta din maini. Klara Maier a povestit ca pasarea a aterizat apoi pe strada si a deschis geanta, pentru a vedea ce e inauntru, scrie Click.

Masina unicat, cu dubla personalitate. Aceasta este o masina a carei caroserie e realizata integral din lemn si are dubla personalitate. Este jumatate cabriolet si jumatate hard top. Are un motor de 2 litri pe injectie. Intreg exteriorul a fost sculptat in lemn de stejar de catre maestrul sculptor Vasyl Lazarenko, 39 de ani, din Ucraina, scrie Libertatea.

Cea mai puternica fata din lume. La varsta de 10 ani, Varya Akulova, din Ucraina, il putea invinge pe tatal sau in lupta, la 12 ani putea ridica o haltera de 350 de kilograme, iar in prezent, la varsta de 17 ani este considerata cea mai puternica fata din lume, fiind cunoscuta drept "Fata Hercule". Varya a fost antrenata din copilarie de catre tatal sau, Yuri Akulov, sa execute acrobatii, alergari in viteza, jonglerii cu ganterele si salturi dificile, scrie Gardianul.

Doi romani, bucatarii vedetelor din N.Y. Gemenii Brice si Petrous Moldovan sunt doi dintre angajatii de baza ai selectului restaurant newyorkez "The Russian Tea House", unul dintre locurile de intalnire preferate ale celebritatilor. Talentul lor special in ceea ce priveste combinarea mancarurilor si a bauturilor i-a facut sa fie pretuiti de patron si apreciati de staruri precum Vanessa Williams si Richard Gere, scrie Cancan.

A pierdut titlul «Miss USA» din cauza homosexualilor. Ocupanta locului doi la concursul de frumusete “Miss USA” crede ca declaratia pe care a facut-o impotriva casatoriilor intre homosexuali a costat-o titlul. Asta dupa ce a descoperit ca in juriu, “majoritatea barbatilor se iubeau cu alti barbati”. Miss California, Carrie Prejean, a declarat in timpul concursului ca, in opinia ei, “o casatorie trebuie sa fie intre un barbat si o femeie”. Ea a raspuns astfel unei intrebari venite din partea unuia dintre membrii juriului, blogger-ul Perez Hilton, scrie Click.

Obligata sa-si imbrace piticii de gradina, pentru ca erau vulgari. O britanica, mare amatoare de piticii de gradina, a fost obligata sa imbrace statuetele pe care le avea in fata usii pentru ca nuditatea acestora o deranja pe una dintre vecine. Sandra Smith, in varsta de 64 ani, avea cei trei pitici de peste 15 ani si ii pusese in fata usii pentru a starni zambete trecatorilor, scrie Libertatea.

Si-a facut un ceai dupa ce a fost impuscata in cap. Sammy Sexton, in varsta de 47 de ani, din Statele Unite a supravietuit miraculos dupa ce a fost impuscata in cap de sotul sau. Bizar este faptul ca in momentul in care politistii si medicii au ajuns la casa femeii, aceasta abia isi facuse un ceai si le-a oferit si acestora cate o ceasca. Medicii au declarat ca glontul de calibrul 38 i-a trecut victimei prin craniu, dar nu i-a afectat functiile cerebrale, scrie Gardianul.

Este alergica la apa. Britanica Michaela Dutton nu se poate apropia de apa. Ea nu poate sa bea apa, nu poate face baie, nu are voie sa planga si nici macar sa-si stearga bebelusul de lacrimi, pentru ca pielea i se umple de pete. Femeia a inceput sa sufere de aceasta forma ciudata de alergie, dupa ce a nascut, scrie Cancan.