E virgin si conduce un club de striptease. Englezul Dave Dragas este managerul unui club de noapte si in fiecare seara este inconjurat de zeci de femei frumoase, care fac striptease si danseaza lasciv la bara. Cu toate acestea, la 26 de ani, Dave nu a facut niciodata sex si nici nu a sarutat vreo femeie. Rusinat de jobul lui, virginul englez i-a marturisit tatalui sau abia dupa sase luni unde lucreaza, scrie Cancan.

A slabit 7 kilograme numai cu fast-food. Americanul de 40 de ani si-a propus sa slabeasca hranindu-se numai cu mancarea favorita de la McDonald’s. Rezultatul a fost incredibil. Dupa ce a mancat dimineata, pranz si seara de la Mac, Logeais a slabit 7 kilograme. ”Toata viata m-am chinuit sa slabesc si nu am reusit. Am avut constant 100 de kilograme si nu am reusit sa le dau jos. La 40 de ani am inceput cura de la Mac. Nu am mancat deloc cartofi prajiti, mancam cate o salata mare la pranz, uneori imi luam si cate un Big Mac sau McNuggets. Totul consta in moderatie. Daca mananci calculat nu ai cum sa te ingrasi la McDonald’s”, a declarat americanul, potrivit Click.

Pisica mumificata, moarta de 400 de ani, gasita in zidul unei case. Richard Parson isi renova locuinta, iar intr-unul dintre zidurile baii de la etaj a gasit o pisica mumificata, moarta de circa 400 de ani. Barbatul auzise legende potrivit carora oamenii din zona obisnuiau, in urma cu cateva sute de ani, sa zideasca de vii pisici atunci cand isi faceau o casa, pentru a se apara de vraji, blesteme si alte lucruri necurate, scrie Libertatea.

Alcool gratis pentru femeile topless. Patronul unui bar din Rotterdam, Olanda, a lansat o oferta speciala pentru femeile nonconformiste. El ofera bautura gratis pentru doamnele care renunta la sutien in fata angajatilor barului, scrie Cancan.

Cel mai scump costum din lume, cat zece Loganuri. In ciuda crizei economice, designerul Alexander Amosu a creat un costum de haine barbatesc care costa 80.000 de euro. Pentru cele 5.000 de cusaturi ale acestui costum, care este cel mai scump din lume, a fost nevoie de 80 de ore de lucru. Materialul din care a fost confectionat a fost produs din cea mai scumpa lana din lume, provenita de la un animal sud-american inrudit cu camila, scrie Click.

Barbatul care face arta din praf. Scott Wade e un american care a devenit renumit dupa ce a inceput sa... deseneze pe masinile prafuite. ”Arta” aceasta e des intanlita prin parcarile din Romania, doar ca Wade nu scrie cuvinte obscene, nu indeamna proprietarii autovehiculelor sa-si spele masinile. El chiar deseneaza lucruri intersante si reproduce picturi celebre, cum ar fi Mona Lisa, scrie Libertatea.

Obama si Putin, beti la Amsterdam. O agentie olandeza de publicitate a realizat o campanie prin care indeamna turistii sa viziteze capitala folosind imagini cu liderii mondiali in desfrau. Presedintele american Barack Obama si premierul rus Vladimir Putin apar impreuna pe strada, chercheliti si purtand tricouri pe care scrie "Saruta-ma, sunt beat". In posterele realizate de agentia olandeza apare si secretarul de Stat american Hillary Clinton cu o imensa peruca portocalie pe cap si in sutien, distrandu-se in multime. De asemenea, premierul italian Silvio Berlusconi si liderul de la Elysee, Nicolas Sarkozy, apar intr-un alt poster foarte veseli si purtand la gat esarfe din pene de strut precum cele preferate de starletele de cabaret, scrie Cancan.

Incendiu provocat de la tigara unei... pasari. Zilele trecute, o casa in care se afla si sediul unei firme a fost pur si simplu arsa din temelii in timpul unui incendiu. Nimic neobisnuit pana aici. Ciudatenia vine de la motivele care au dus la izbucnirea incendiului din Lincolnshire, Marea Britanie. Anchetatorii au concluzionat ca focul a fost provocat de o pasare. Mai exact, de la mucul de tigara pe care pasarea il purta in cioc, scrie Libertatea.