Cele mai ciudate canapele. Vi s-a intamplat vreodata sa iesiti la cumparaturi si sa ramaneti blocati in momentul in care trebuie sa cumparati o canapea sau un fotoliu? Cand este vorba despre o canapea, aceasta trebuie sa se "potriveasca" cu intreaga casa, trebuie sa fie comoda si trebuie sa atraga si privirile persoanelor venite in vizita, noteaza Gardianul.

Cele mai stupide motive de divort. De cele mai multe ori, sotii incearca sa isi rezolve sau, uneori, chiar sa-si ignore problemele. In nici un caz nu se arunca imediat sa completeze actele de divort. Totusi, exista cazuri intr-unele parti ale lumii in care despartirea legala a survenit in urma unor motive de-a dreptul stupide. Spre exemplu, in Canada, sotia poate sa divorteze de sot daca e de parere ca acesta sforaie foarte tare, zgomotul produs fiind comparabil cu cel al unui motor de masini de curse, scrie Libertatea.

Un britanic si-a pariat propria viata. Mare amator de jocuri de noroc, britanicul Jon Matthews, care a fost diagnosticat cu cancer in faza terminala, este convins ca va insela moartea si ca va trai pana in vara anului 2010, infirmand astfel previziunile medicilor, care nu ii mai dau nicio sansa de supravietuire. Cand doctorii de la spitalul Harefield, din Middlesex, i-au spus britanicului Jon Matthews ca mai are doar cateva luni de trait, barbatul a hotarat sa le demonstreze acestora ca se inselau. Pensionarul care sufera de mesothelioma, o forma de cancer provocata de expunerea la azbest, a fost atat de convins ca va reusi sa invinga moartea, incat nu a ezitat sa puna la bataie 112 euro si sa isi parieze viata. "Daca reusesc sa supravietuiesc pana in vara lui 2010, voi castiga peste 40.000 de euro. Clientii agentiei de pariuri la care am apelat au fost impresionati de povestea mea de viata si au decis sa intre in joc", a povestit britanicul, care a marturist ca are un as in maneca, noteaza Cancan.

Guma de mestecat, buna la ...matematica. Daca te numeri printre cei carora li s-a interzis sa mestece guma fie pentru ca esti neastamparat si o lipesti sub banca, sau pentru ca faci baloane in timpul orelor, ei bine ar trebui sa te gandesti inainte de a spune adio gumei de mestecat. Si asta pentru ca potrivit unui studiu realizat recent de cercetatorii americani mestecatul gumei poate ajuta la imbunatatirea rezultatelor scolare, noteaza Libertatea.

La varsta de 83 de ani poate sta in orice pozitie. Conform Daily Mail, Bette Calman, in varsta de 83 de ani, din Australia, poate sta in orice pozitie de yoga. Femeia preda yoga de 40 de ani, astfel pentru ea orice pozitie pare usoara, fie ca sta in cap sau in maini, iar la prima vedere ai spune ca are intregul corp facut din plastilina, noteaza Gardianul.

Si-a pus plasma in casa din copac. Un britanic a construit o casa cu trei niveluri intr-un copac pe care a dotat-o, pe langa alte obiecte de lux, chiar si cu o plasma. Casa de lemn, care costa 52.000 de euro, a fost realizata pentru fiul in varsta de zece ani al unui bogatas din Moscova, noteaza Cancan.

Are 1,80 metri inaltime si doar 45 de kilograme. Stephanie Naumoska, o tanara in varsta de 19 ani care visa sa reprezinte Australia la "Miss Univers", a iscat discutii aprige despre modelele anorexice care apar pe podium. Tanara, care are indicele de masa musculara 15,1, cu mult sub limita de 18 pentru malnutritie, a socat asistenta cu fizicul ei. Visul din copilarie al modelului australian Stephanie Naumoska, in varsta de 19 ani, a fost sa isi reprezinte tara la "Miss Univers" in speranta ca va deveni regina frumusetii mondiale. Anul acesta, tanara si-a luat inima in dinti si s-a inscris in competitie fara sa banuiasca vreun moment cate controverse va starni prezenta ei pe podium, scrie Cancan.

Doi britanici din Devon, Anglia, au avut parte de-o nunta mai deosebita. Christine England (40 de ani) si Keith Green (44 de ani) au spus ”Da” zilele trecute, costumati in Shrek si Printesa Fiona. Machiajul celor doi insuratei a durat vreo trei ore, dar la final, mirii aratau precum personajele lor favorite. Mai mult, dintre cei 100 de invitati la nunta, multi au fost costumati si ei precum diverse personaje din Shrek, noteaza Libertatea.

Platesc parcarea in genunchi. Soferii din Sheringham, Marea Britanie, care isi platesc parcarea sunt nevoiti sa ingenuncheze pentru ca aparatul este amplasat prea jos. Desi autoritatile spun ca masura a fost luata pentru a ajuta persoanele in carucioare, locuitorii se plang ca trebuie sa stea in genunchi in fata aparatului de taxat, noteaza Cancan.

A sarit intr-un vulcan activ. Nimeni nu a sarit vreodata intr-un vulcan activ, cu atat mai putin folosind un costum cu aripi! Rusul Valery Rozov s-a "inhamat", in schimb, la ceea ce altii nu au indraznit sa faca si... a reusit! Si pentru ca ideea lui se potrivea perfect cu brandul Red Bull, Valery a apelat la aceasta firma pentru a-l sustine. Initial destul de reticenti, oficialii Red Bull au fost, totusi, de acord sa il ajute, asa ca s-au pus pe treaba si au inceput cu formarea echipei "de soc" - doi turci, doi sarbi, doi nemti, doi englezi, doi austrieci si, bineinteles, rusul care urma sa rescrie istoria. Cu totii au pornit catre vulcanul Mutnovsky, unul dintre cei mai cunoscuti vulcani activi din peninsula Kamchatka, unde urma sa fie executata indrazneata incercare, relateaza Libertatea.