Au folosit ursul pe post de cavaler de onoare. Missi Pyle si Casey Anderson, din Statele Unite, au avut la nunta lor un urs pe post de cavaler de onoare. Domnul Anderson a avut grija de ursul Brutus de cand acesta era un pui, iar intre cei doi s-a creat o legatura foarte stransa. Asa ca domnul Casey s-a hotarat sa-l foloseasca pe Brutus pe post de cavaler de onoare, scrie Gardianul.

Ogica a ajuns marca de blugi. Celebra intrebare "Da? cine esti tu, vreo marca de blugi?" capata noi sensuri, iar cel care va putea spune un "Da!" raspicat este nimeni altul decat Stelian Ogica. Giurgiuveanul a semnat un contract cu un afacerist din industria textila, care va lansa jeansi ce vor purta numele lui Ogica, scrie Cancan.

Sta de 100 de ani in aceeasi casa. Britanicul de origine italiana Alfonso de Marco a implinit recent frumoasa varsta de 107 ani. In aceeasi zi s-a implinit un secol de cand locuieste in casa parinteasca. „In 1909 am venit in Anglia parasind definitiv oraselul italian Cassino. Era ziua mea cand ne-am stabilit aici si tatal meu, in loc sa despacheteze, m-a dus la parter sa mancam o inghetata. De atunci nu am mai plecat din casa asta”, a povestit de Marco, potrivit Click.

Si-a impuscat vecina, confundand-o cu o maimuta. Auzind zgomote intr-unul dintre arborii din gradina sa, barbatul a luat o arma si a tras asupra a ceea ce credea ca este o maimuta. Spre ghinionul lui, "animalul" s-a dovedit a fi vecina sa, care a fost ranita in zona abdomenului, scrie Libertatea.

I-a taiat penisul iubitului sau. O femeie din nord-estul Braziliei i-a taiat penisul iubitului sau cu un cutit de bucatarie, dupa ce l-a acuzat ca i-a violat fiica. Maria da Silva l-a atacat pe Isaias Saturnino, in varsta de 42 de ani, in somn si apoi a fugit de la locul faptei, scrie Gardianul.

Picteaza cu sanii. Meredith Ostrom, un model cu veleitati artistice, le-a oferit participantilor la o petrecere privata din Mayfair un spectacol pe cinste. Tanara a realizat cateva tablouri abstracte, dupa ce si-a acoperit trupul gol cu vopsea si apoi s-a tarat pe panza, scrie Cancan.

Fetitele de 10 ani viseaza la silicoane. Fetitele din Marea Britanie, care abia au implinit frageda varsta de 10 ani, se considera mult prea devreme femei. Acestea viseaza deja la manichiura, diete de slabit si implanturi cu silicon. Mai mult ele folosesc in mod frecvent farduri. Dorintele neobisnuite pe care le au copilele iau nastere din cauza societatii in care traiesc, scrie Libertatea.

Si-a ucis gemenii nenascuti fiindca se saturase sa fie gravida. O femeie in varsta de 35 de ani, insarcinata cu gemeni, saturata sa aiba burta mare, nu a mai avut rabdare sa i se termine sarcina, asa ca si-a injectat o substanta care ar fi trebuit sa grabeasca nasterea. Din nefericire, gemenii au murit inainte de a fi adusi pe lume, scrie Gardianul.

Au vrut sa vada cat rezista la betie. Politistii britanici au avut serios de furca in urma cu doua zile cand peste 1.200 de tineri, majoritatea adolescenti, au luat cu asalt barurile din orasul Lincoln cu scopul de a bea cat ii tine punga si burta. Cum era de asteptat, gestul lor nu a fost tocmai pe placul autoritatilor, care s-au chinut din rasputeri sa mentina ordinea in oras, cu atat mai mult cu cat amatorii de alcool formau un grup organizat, scrie Cancan.