In curand, curry va fi consumat si in spatiu. Specialistii indieni au primit misiunea de a gasi o metoda prin care curry sa poata fi consumat in spatiu, informeaza The Telegraph. Cercetatorilor le-a fost oferita aceasta ocazie deoarece, in 2015, India va trimite un astronaut in spatiu, in cadrul unei misiuni comune cu China si Japonia. Mancarurile iuti, prea condimentate, care ar putea avea urmari nedorite, au fost interzise astronautilor, dar cum alimentatia populatiei din India este diferita de cea a altor popoare, indienii consumand mancarurile foarte iuti, specialistilor li s-a dat misiunea de a gasi o modalitate prin care curry sa poata fi consumat in spatiu, scrie Gardianul.

Bicicleta cu roti pentagonale. Un chinez a construit o bicicleta neobisnuita, ale carei roti au forma de pentagon. Cu unghiuri si laturi, roti in colturi daca vreti sa le spuneti asa, noteaza Libertatea.

Turbane antiglont pentru politisti. Emigrantii siiti din Marea Britanie care lucreaza in randul fortelor de politie au cerut in mod oficial sa fie echipati cu turbane antiglont, astfel incat sa se poata integra complet in forta publica. Drept urmare, cercetatorii de la Londra incearca sa gaseasca un material din fibre sintetice care sa le asigure politistilor cu turbane un anumit grad de protectie, noteaza Cancan.

A slabit 5 kilograme jucand sah. Campionul mondial la amatori a pierdut cinci kg in timpul concursului. Stefan Parlog (25 de ani) din Oreavu, Ramnicu Sarat, a reusit zilele trecute, in Grecia, performanta vietii. Aproape necunoscut, buzoianul a reusit sa ocupe prima pozitie la Campionatul Mondial de Sah rezervat amatorilor. Stefan, fiul mai mare al preotului Parlog din Oreavu, marturiseste ca primul profesor i-a fost chiar tatal sau, care i-a inspirat pasiunea pentru sportul mintii: “L-am avut pe tatal meu ca adversar, inca de la sase ani. In scurt timp profesorul meu n-a mai facut fata si m-a indemnat sa-mi caut adversari mai puternici”, povesteste proaspatul campion, scrie Libertatea.

Se opereaza ca sa scape de sughit. Conform The Telegraph, Christopher Sands, in varsta de 25 de ani, traieste de doi ani un cosmar continuu. Tanarul sughita din doua in doua secunde, astfel fiind incapabil sa duca o activitate pana la capat. Din cauza sughiturilor, Christopher nu poate avea o viata personala sau profesionala obisnuita. Nu poate dormi, nu poate socializa, poate face doar o fractiune din lucrurile pe care oamenii obisnuiti le fac, noteaza Gardianul.

Femei extravagante cu tatuaje bizare. Albinute, paianjeni, femei sexy si partial dezbracate, cranii si vrajitoare. Acestea si multe altele pot fi admirate zilele acestea la Mondo Bizzaro Gallery. Dar nu in marime naturala. Nu e vorba de cine stie ce ciudatenii adunate la un loc. E o expozitie de tatuaje. Trei artiste pasionate de "arta cu acul", Sunny Buick, Angelique Houtkamp si MORG (Morg Armeni), au expus cele mai reusite modele pe care le-au scrijelit ele pe pielea celor care au vrut sa aiba un astfel de ornament permanent, noteaza Libertatea.

Sex cu peripetii in toaleta magazinului. Angajatii unui minimarket din Bergamo, Italia au ramas "blocati" in timp ce faceau sex in toaleta din spatele magazinului. Salvatore Mazzi si Angelina Marcelo obisnuiau sa intretina relatii intime, de fiecare data, dupa incheierea programului de lucru, scrie Cancan.

Cea mai mare omleta din Europa. Cea mai mare omleta din Europa si cea mai mare franzela din tara au fost doar cateva preparate pe care bucurestenii le-au degustat, ieri, gratis in Parcul Izvor in cadrul Concursului international de gatit in aer liber. La omleta-gigant au muncit 100 de bucatari care au amestecat 30.000 de oua cu 15 kg de sare, 1.500 kg de cartofi, 200 kg de costita, 200 kg de cascaval si 150 kg ceapa uscata. In acest fel, bucatarii spera ca omleta lor sa intre in Cartea Recordurilor. Competitia dintre bucatarii amatori continua si astazi cu proba de gatit la gratar si ceaun. Toate preparatele vor fi distribuite gratis celor prezenti, noteaza Libertatea.

S-au dat cu placa pe vulcan. Mai multi tineri din Spania, amatori de senzatii tari, au fost surprinsi facand skateboarding pe un vulcan activ din Nicaragua. Tinerii au folosit placi si costume speciale, din material rezistent la temperaturi foarte ridicate, noteaza Cancan.