Marian Vanghelie si Madalin Voicu au trecut la declaratii ca la usa cortului. Primul, suparat ca a fost exclus din PSD, a declarat despre Marian Vanghelie ca este “homosexual si pervers inversionist”. “Eu l-am facut pervers homosexual, dar nu in sensul ca ii plac barbatii, ci ca are un comportament inversionist, ca ii plac lucrurile facute pe la spate”, a declarat pentru Cotidianul deputatul Madalin Voicu, exclus din PSD.

In replica, Vanghelie a declarat sambata, intr-o conferinta de presa, ca il invita pe Voicu sa i-o trimita pe iubita lui sa ii arate “cum se misca”. "Eu i-am transmis un mesaj domnului Madalin.

I-am spus in felul urmator: nici nu am relatii de cumetrie cu domnul Madalin! Noi ne-am respecat in calitate de colegi si de prieteni. Nu ma invart in cercurile lui - dubioase sau nedubioase -, e problema lui. El nu s-a ferit de ele si din acest punct de vedere este OK. Dar, daca imi transmite tot felul de mesaje publice, care mi se par penibile, eu pot sa-i spun ca are o prietena tanara, s-o trimita la mine intr-o zi si sa vada daca intr-adevar ma misc bine sau nu ma misc bine", a declarat Vanghelie. (Cotidianul)